Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid - Internaţional Curtea de Argeş 4-0. Giuleştenii urcă pe podium în Liga I

Rapid - Internaţional Curtea de Argeş 4-0. Giuleştenii urcă pe podium în Liga I

Rapid - Internaţional Curtea de Argeş 4-0. Giuleştenii urcă pe podium în Liga I
Sursa foto: ovidiu herea
28 Sep 2009   •   00:13

Doar un punct mai desparte Rapidul de primul loc al clasamentului după ce elevii lui Viorel Hizo au câştigat într-o manieră concludentă cu Internaţional Curtea de Argeş. Giuleştenii au oferit spectatorilor un festival de goluri, marcând de patru ori în faţa echipei lui Ştefan Stoica.
Paşii greşiţi făcuţi de Dinamo, FC Timişoara şi remiza dintre FC Braşov şi Steaua nu puteau scăpa nepedepsiţi în Giuleşti, iar rapidiştii au părut încă de la început mult peste adversarii lor. Ovidiu Herea a fost cel care a dat tonul în Grant, cu un gol marcat din apropierea porţii în minutul 11. Oaspeţii au ?replicat? doar printr-un cartonaş roşu luat de Viera pentru al doilea avertisment, iar echipa nou-promovată îşi pierdea speranţele după doar 27 de minute de joc. Mugurel Buga a stabilit scorul pauzei în minutul 40, iar tânărul de 20 de ani, Ioniţă, a marcat primul său gol pentru club în minutul 56 după o fază demnă de un jucător foarte talentat. Veteranul de 32 de ani Buga a fost cel care a încheiat conturile în minutul 62, ducând scorul la 4-0.
Cele 15 puncte totalizate la capătul acestei etape de Rapid duc echipa feroviară pe locul al treilea în clasament. Internaţional, în schimb, rămâne cu nouă puncte, fiind nevoită să îşi gestioneze cu atenţie jocurile viitoare pentru a nu intra în ?zona roşie? a clasamentului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Viorel Hizo Liga I
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close