Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid învinge cu 1-0 pe CS Severin şi urcă pe locul 6 în Liga I

Rapid învinge cu 1-0 pe CS Severin şi urcă pe locul 6 în Liga I

Rapid învinge cu 1-0 pe CS Severin şi urcă pe locul 6 în Liga I
de M.T.    |    26 Apr 2013   •   23:40

Rapid a urcat pe locul 6 în Liga I, după ce a reuşit să învingă pe teren propriu cu scorul de 1-0 pe CS Severin, în al doilea meci al etapei a 28-a.

Giuleştenii acumulează 44 de puncte şi trec peste FC Vaslui în clasament, în timp ce învinşii rămân pe poziţia a 16-a, la 4 puncte în spatele celor de la Viitorul Constanţa, prima echipă situată deasupra liniei ce asigură supravieţuirea.

Partida s-a jucat fără spectatori, clubul Rapid fiind sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu disputarea a şase etape fără spectatori, ca urmare a incidentelor de la derbyul cu Steaua.

Unicul gol al întâlnirii de pe stadionul Giuleşti a fost marcat în minutul 37, atunci când Alexandru Ioniţă a profitat de o greşeală în apărarea oaspeţilor şi a trimis mingea în poarta goală, după ce l-a driblat pe goalkeeperul advers.

Rapid a terminat meciul în inferioritate numerică, Abrudan fiind eliminat în minutul 58, după ce a primit al doilea cartonaş galben, însă nici în aceste condiţii severinenii nu au reuşit să evite un eşec care îi apropie de revenirea în liga secundă.

Într-un alt meci disputat vineri, la Piatra Neamţ, Ceahlăul a învins cu 2-1 pe Universitatea Cluj.

×
Subiecte în articol: Liga I Rapid
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close