Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid învinge cu 5-0 pe CS Otopeni şi se califică în sferturile de finală ale Cupei României

Rapid învinge cu 5-0 pe CS Otopeni şi se califică în sferturile de finală ale Cupei României

Rapid învinge cu 5-0 pe CS Otopeni şi se califică în sferturile de finală ale Cupei României
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   21:09

Rapid s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a câştigat cu 5-0 în Giuleşti în faţa divizionarei secunde CS Otopeni.

 
Începutul meciului a reprezentat un duel direct între Cassio, atacantul Rapidului, şi Oltean, portarul celor de la CS Otopeni. Jucătorul brazilian a avut trei şanse bune de a marca în primul sfert de oră, dar a fost de fiecare dată blocat de goalkeeperul ilfovenilor.
 
În cele din urmă, presiunea echipei lui Răzvan Lucescu a dat roade în minutul 32, când acelaşi Cassio a câştigat un duel aerian, mingea a ajuns la Ştefan Grigorie, iar mijlocaşul rapidist a marcat fără probleme din apropiere. Giuleştenii şi-au dublat avantajul după cinci minute, centrarea lui Deac de pe partea dreaptă fiind reluată în poartă de Cassio.
 
La 0-2, Straton a avut primele emoţii, Ene putând reduce din diferenţă, dar lovitura sa de cap din şapte metri a trecut peste.
 
Rapid a continuat să atace şi după pauză, mai întâi Deac trecând pe lângă un nou gol din situaţie de unu contra unu cu Oltean, înainte ca Burcă să ducă scorul de 3-0 în minutul 54 cu o lovitură de cap, după o lovitură de colţ.
 
Între bara lui Creţu şi şutul respins al lui Surdu, Otopeniul a avut şansa punctului de onoare, dar Ene a tras puţin pe lângă la o neatenţie în apărarea giuleştenilor. Deac a pus mingea în vinclu dintr-o lovitură liberă, în minutul 67, iar Gângioveanu şi-a sărbătorit debutul la Rapid cu un eurogol care a închis tabela.
 

×
Subiecte în articol: Rapid CS Otopeni Cupa Romaniei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close