Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid obţine o nouă victorie în amicale. Steaua şi Dinamo, doar egaluri

Rapid obţine o nouă victorie în amicale. Steaua şi Dinamo, doar egaluri

Rapid obţine o nouă victorie în amicale. Steaua şi Dinamo, doar egaluri
Sursa foto: Foto: gsp.ro
07 Iul 2011   •   10:56

Rapid continuă forma bună arătată în meciurile amicale. Echipa lui Răzvan Lucescu a învins cu scorul de 2-0 pe Wisla Cracovia, campioana Poloniei.

Ambele goluri ale partidei au fost marcate în prima repriză. Mihai Roman, cel mai bun om al giuleştenilor, a creat faza din care Rapid a deschis scorul, prin Grigorie, şi a stabilit rezultatul final exact înainte de pauză, la capătul unei acţiuni personale.

Răzvan Lucescu a început în formula D. Coman - V. Creţu, Marcos Antonio, Burcă, Bozovic - Grigorie, D. Alexa, Herea - M. Roman, Cassio, Sburlea, în partea a doua fiind folosiţi Oros, Ezequias, Apostol, Grigore, Pancu şi Deac.

Dacă Rapid arată tot mai bine de la un meci la altul, Steaua continuă să ofere motive de îngrijorare propriilor fani. Roş-albaştrii nu au reuşit decât un 0-0 în faţa ruşilor de la FC Krasnodar, însă au scuza că adversarii se află în plin campionat. Echipa lui Levy arată solid în apărare şi la mijloc, însă suferă pe faza de atac, acolo unde îşi creează puţine şanse, iar atunci când acestea apar, atacanţii nu reuşesc să înscrie.

Ronny Levy i-a trimis în teren pe Stanca - Martinovic, Iliev, Gardoş, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, Rusescu, după pauză intrând Galamaz, Băjenaru, Mihai Costea şi Dorinel Popa.

Pas fals şi pentru Dinamo, care a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat împotriva naţionalei din Emiratele Arabe Unite. Golul „câinilor” a fost înscris în minutul 69 de Ţucudean, care a anulat avantajul luat de arabi în prima repriză.

Liviu Ciobotariu a folosit un prim 11 format din Bălgrădean - Scarlatache, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - L. Ganea, Dănciulescu, pentru ca în repriza secundă să-i trimită în teren pe Curcă, Rus, Muşat, Pătraşcu, Cazacu, Mărgăritescu, Bakaj, Marius Niculae şi Ţucudean.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close