Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid salvează in extremis un punct cu Ceahlăul, dar îşi poate lua adio de la titlu (VIDEO)

Rapid salvează in extremis un punct cu Ceahlăul, dar îşi poate lua adio de la titlu (VIDEO)

Rapid salvează in extremis un punct cu Ceahlăul, dar îşi poate lua adio de la titlu (VIDEO)
08 Apr 2010   •   17:03

Rapid Bucureşti a evitat in extremis o umilinţă pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ, la al doilea meci al lui Andone pe banca tehnică. Giuleştenii au remizat scor 1-1 în etapa a 26-a a Ligii I, golul egalizator venind în al doilea minut al prelungirilor.

Rapid a dominat categoric prima repriză şi a avut o bară, prin Adrian Iordache, în minutul 27, dar scorul a fost deschis de oaspeţi, în minutul 76, când Cebotaru a profitat de o gafă a mijlocaşului sloven Darijan Matic şi a înscris singur cu portarul.

Rapid a reuşit egalarea în prelungirile partidei, prin Răduţă, însă imediat la reluare putea pierde dramatic partida, dacă Vasilache reuşea să îl învingă pe Bornescu cu un şut de la 40 de metri de poartă.

Ceahlăul a reuşit să nu piardă în Capitală în acest retur, învingând Steaua (3-1) şi remizând cu Dinamo şi Rapid (1-1). La primul meci în Giuleşti al lui Ioan Andone, Rapid nu a reuşit victoria, având un singur succes în ultimele cinci partide de campionat şi aflându-se la 7 puncte de liderul CFR Cluj, cu un meci mai mult disputat.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Liga I
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close