Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid şi FC Timişoara nu îndeplinesc condiţiile de înscriere pentru sezonul 2009/2010

Rapid şi FC Timişoara nu îndeplinesc condiţiile de înscriere pentru sezonul 2009/2010

Rapid şi FC Timişoara nu îndeplinesc condiţiile de înscriere pentru sezonul 2009/2010
22 Dec 2008   •   18:04

Chiar dacă întotdeauna există cluburi cu probleme financiare în fotbalul românesc, de obicei acestea nu sunt cele din fruntea clasamentului. Şi chiar şi acestea găsesc o soluţie pentru a supravieţui. Criza financiară a afectat, însă, bugetele patronilor şi ale clubului, iar sezonul viitor se anunţă cu probleme pentru Rapid, FC Timişoara, Gloria Buzău şi Politehnica Iaşi.
Surse din Federaţia Română de Fotbal, anunţă Mediafax, spun că aceste echipe nu îndeplinesc condiţiile minime pentru a fi înscrise în sezonul care va începe în vară, tocmai din cauza problemelor financiare.
Situaţia este plauzibilă, din moment ce preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat luni că sunt patru cluburi, cel puţin, care au probleme cu condiţiile de înscriere în campionat din cauza datoriilor. "Am sesizat Comitetul Executiv de problemele pe care le au unele cluburi, există posibilitatea să nu obţină licenţă pentru sezonul viitor. Pentru sezonul actual, din cauza unor datorii vizavi de terţe persoane sau cluburi, să nu poată satisface această hotărâre a comisiilor FRF. Nu le am pe toate în evidenţă, dar la ora actuală sunt cel puţin patru cluburi", a declarat Sandu.
Cele patru cluburi erau cunoscute pentru problemele financiare prin care trec, Rapid fiind un nou-venit în acest club totuşi. Datoriile şi lipsurile s-au înmulţit, însă, cu o viteză fulgerătoare, iar clubul va trebui să se lupte pentru simpla participare în viitorul sezon de Liga 1.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close