Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapidul îi dă dureri de cap lui Copos: "Am băgat 35 de milioane şi n-am scos niciun ban"

Rapidul îi dă dureri de cap lui Copos: "Am băgat 35 de milioane şi n-am scos niciun ban"

Rapidul îi dă dureri de cap lui Copos: "Am băgat 35 de milioane şi n-am scos niciun ban"
Sursa foto: george copos
04 Feb 2010   •   19:20

Patronul Rapidului continuă să se plângă despre ce povară este pentru el clubul. George Copos susţine pe blogul personal că, în cei 17 ani pe care îi are la Rapid, a cheltuit aproximativ 35 de milioane de euro şi nu a avut nici un beneficiu. Mai mult, Copos este îngrijorat de faptul că, în puţinele luni în care i-a dat clubul pe mână lui Fathi Taher, Rapidul şi-a făcut şi o datorie de 10 milioane de euro.
"După ştiinţa mea - şi credeţi-mă că ştiu ce vorbesc - am investit până acum 35 milioane de euro în clubul Rapid şi am scos 0; în 2008 am predat clubul potenţialului cumpărător cu o datorie de 40.000 lei şi acum avem datorii de 10 milioane ", a menţionat patronul Rapidului pe copos.ro.
"Dacă aceşti bani ar fi intrat în buzunarul meu şi nu al clubului, fiţi convinşi că performanţele obţinute de Rapid în ultimii 17 ani n-ar fi devenit realitate niciodată, ci ar fi rămas pe veşnicie de domeniul fanteziilor şi al basmelor frumoase de adormit copiii suporterilor alb-vişinii. Vă asigur că ele n-au venit pur şi simplu din cer, ci au fost posibile numai prin investiţii importante în oameni şi în condiţii de pregătire. Dacă e să vorbim de câştigul meu, el constă în satisfacţia că, gospodărind resursele şi fructificând oportunităţile clubului ceva mai bine ca alţii, am contribuit la reuşitele lui; satisfacţia că, forţând limitele pe care alţii n-au avut curajul să le înfrunte (unii numesc asta "presiune", fără să ia în calcul că ea s-a exercitat şi asupra mea), am împins mereu echipa către podium, indiferent de competiţia în care se afla", a precizat Copos pe pagina personală.
Rapid a câştigat, sub patronatul lui George Copos două titluri de campion şi s-a calificat, în sezonul 2005-2006, în sferturile de finală ale Cupei UEFA.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos Rapid Bucureşti Liga I
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close