Antena 3 Sport Fotbal intern Rapidul îi dă dureri de cap lui Copos: "Am băgat 35 de milioane şi n-am scos niciun ban"

Rapidul îi dă dureri de cap lui Copos: "Am băgat 35 de milioane şi n-am scos niciun ban"

04 Feb 2010   •   19:20
Rapidul îi dă dureri de cap lui Copos: "Am băgat 35 de milioane şi n-am scos niciun ban"
Sursa foto: george copos

Patronul Rapidului continuă să se plângă despre ce povară este pentru el clubul. George Copos susţine pe blogul personal că, în cei 17 ani pe care îi are la Rapid, a cheltuit aproximativ 35 de milioane de euro şi nu a avut nici un beneficiu. Mai mult, Copos este îngrijorat de faptul că, în puţinele luni în care i-a dat clubul pe mână lui Fathi Taher, Rapidul şi-a făcut şi o datorie de 10 milioane de euro.
"După ştiinţa mea - şi credeţi-mă că ştiu ce vorbesc - am investit până acum 35 milioane de euro în clubul Rapid şi am scos 0; în 2008 am predat clubul potenţialului cumpărător cu o datorie de 40.000 lei şi acum avem datorii de 10 milioane ", a menţionat patronul Rapidului pe copos.ro.
"Dacă aceşti bani ar fi intrat în buzunarul meu şi nu al clubului, fiţi convinşi că performanţele obţinute de Rapid în ultimii 17 ani n-ar fi devenit realitate niciodată, ci ar fi rămas pe veşnicie de domeniul fanteziilor şi al basmelor frumoase de adormit copiii suporterilor alb-vişinii. Vă asigur că ele n-au venit pur şi simplu din cer, ci au fost posibile numai prin investiţii importante în oameni şi în condiţii de pregătire. Dacă e să vorbim de câştigul meu, el constă în satisfacţia că, gospodărind resursele şi fructificând oportunităţile clubului ceva mai bine ca alţii, am contribuit la reuşitele lui; satisfacţia că, forţând limitele pe care alţii n-au avut curajul să le înfrunte (unii numesc asta "presiune", fără să ia în calcul că ea s-a exercitat şi asupra mea), am împins mereu echipa către podium, indiferent de competiţia în care se afla", a precizat Copos pe pagina personală.
Rapid a câştigat, sub patronatul lui George Copos două titluri de campion şi s-a calificat, în sezonul 2005-2006, în sferturile de finală ale Cupei UEFA.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close