Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapidul opreşte seria de victorii a Pandurilor printr-o "dublă" a lui Spadacio (VIDEO)

Rapidul opreşte seria de victorii a Pandurilor printr-o "dublă" a lui Spadacio (VIDEO)

Rapidul opreşte seria de victorii a Pandurilor printr-o "dublă" a lui Spadacio (VIDEO)
Sursa foto: juliano spadacio
24 Apr 2009   •   22:37

Surprinzătoarea serie de victorii a Pandurilor lui Sorin Cârţu s-a oprit la patru, după ce Rapid a câştigat partida de vineri din Giuleşti cu scorul de 2-0. Echipa lui Marian Rada a dat semne de revenire după eşecul de la Piteşti, 1-3 cu FC Argeş, şi a reuşit câte un gol în fiecare repriză, urcând momentan pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, peste Steaua şi Universitatea Craiova. Pandurii câştigaseră ultimele patru partide în Liga 1, una dintre echipele învinse fiind chiar Steaua.
Rapidul a demonstrat încă o dată că nu este o echipă constantă, după ce a fost umilită în Cupa Românie cu Dinamo, apoi a învins FC Braşov cu 3-1, pentru ca în meciul următor să cedeze surprinzător cu FC Argeş. Feroviarii au început bine meciul din Giuleşti şi Juliano Spadacio a deschis scorul în minutul 26 cu un şut din afara careului. În primă înstanţă, Cesinha a şutat la poarta lui Răzvan Stanca, dar mingea a fost respinsă de Chibulcutean. Acelaşi jucător al echipei gorjene a încercat să respingă şi reluarea lui Spadacio, dar nu a putut decât să o devieze în poartă.

Meciul părea unul uşor, dar rapidiştii au început să aibă probleme după pauză, iar Pandurii au început să se apropie de poarta lui Enilton Andrade cu şuturi, de-i drept, imprecise. Emoţiile începeau să se facă, din nou simţite, în tabăra giuleşteană, dar acelaşi Spadacio s-a revanşat pentru penalty-ul ratat etapa trecupă la Piteşti şi a marcat pentru 2-0 în minutul 72. Portughezul a transformat cu precizie o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, profitând de faptul că portarul era mascat de zid.

Acest al doilea gol le-a turnat plumb în ghete oaspeţilor, care nu au mai creat probleme până la final, iar Rapid dovedeşte, dacă nu altceva, că este o echipă redutabilă pe teren propriu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close