Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapidul riscă neprogramarea în retur. Copos a uitat să achite chiria la stadion

Rapidul riscă neprogramarea în retur. Copos a uitat să achite chiria la stadion

Rapidul riscă neprogramarea în retur. Copos a uitat să achite chiria la stadion
07 Feb 2011   •   15:57

Rapidul trage tare în cantonamentul din Spania pentru returul de campionat, însă riscă să nu-l mai apuce. Copos a uitat să plătească chiria stadionului Giuleşti de aproape 7 ani. Acum, finanţatorul Rapidului s-a ales cu plângeri la LPF şi FRF şi riscă neprogramarea pentru partea secundă a campionatului.

Doar 1.700 de euro lunar îl costă pe George Copos chiria stadiunului Giuleşti. Este cea mai mică chirie din Liga 1, însă chiar şi aşa, finanţatorul Rapidului se dă lovit.

Până pe 24 februarie mai are Copos timp să achite restanţele financiare ale clubului din Giuleşti. În caz contrar va vedea meciurile din Liga 1 doar la televizor.

Altfel, Rapid a fost nevoită să anuleze ultimul meci din cantonamentul efectuat în Spania, cu Spartak Moscova. Marius Şumudică a luat această decizie ca urmare a faptului că mai mulţi jucători sunt indisponibili. Marius Constantin, Mihai Roman şi Sabrin Sburlea au fost convocaţi la naţională pentru turneul din Cipru. Lista indisponibililor continuă cu Marcos Antonio, care are probleme medicale şi nu este singurul. I se alatură Candido Da Costa, Daniel Pancu, Sorin Frunză sau Cassio Vargas. Cu jucătorii pe care îi are în acest moment, Şumudică ar fi dispus doar de un prim 11, fără rezerve.

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti George Copos
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close