Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Raskovici a văzut "stele verzi" după Pandurii - FC Braşov şi s-a trezit abia la spital

Raskovici a văzut "stele verzi" după Pandurii - FC Braşov şi s-a trezit abia la spital

Raskovici a văzut "stele verzi" după Pandurii - FC Braşov şi s-a trezit abia la spital
Sursa foto: milanco raskovici
22 Mar 2009   •   13:53

Echipa lui Milanco Raskovici a reuşit un rezultat destul de bun sâmbătă seară, atunci când terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul cu o candidată la cupele europene, FC Braşov. Fotbalistul, însă, nu a putul să se bucure de acest rezultat deoarece a suferit o comoţie cerebrală la un contact cu Nae Constantin şi a fost dus la spital în stare de inconştienţă. Ajuns acolo, sârbul spune că nici nu îşi aminteşte drumul spre spital.
"Nu mi-am dat seama atunci ce s-a întâmplat, pentru că mi-am pierdut cunoştinţa, dar le mulţumesc celor care m-au ajutat. E incredibil prin ce am trecut dar nu ştiu nimic din acel interval de timp de la incident până la spital. Ştiu că mi-am revenit la spital dar nu ştiam ce e cu mine acolo", a spus Raskovici atunci când trecuseră, deja, două ore de la ultimul fluier al arbitrului în partida de sâmbătă. După ce a fost îngrijit la spital, Raskovici a fost adus înapoi la stadion de asistentul medical al clubului, Florin Rasoveanu, potrivit Mediafax.
Incidentul care l-a trimis pe fotbalist direct la spital s-a petrecut în minutul 71 al partidei Pandurii Târgu-Jiu - FC Braşov, contând pentru etapa a 21-a din Liga 1. După o săritură la cap cu Nae Constantin, Raskovici şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost scos la marginea terenului. A fost imediat trimis la spital în echipamentul de joc şi, acolo, i s-au făcut teste pentru a se vedea cât de grave au consecinţele loviturii.
"Nu-mi mai amintesc nimic din faza respectivă, nu ştiu ce s-a întâmplat. M-am trezit direct la spital. Mi s-a spus că mi-am mai revenit de câteva ori înainte de a fi dus la spital, dar eu nu-mi amintesc", a încheiat Raskovici, conform sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pandurii Targu Jiu FC Brasov Liga I
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close