Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răsturnare de situație în cazul noului antrenor al Stelei. Ce îl împiedică pe Dică să vină la FCSB

Răsturnare de situație în cazul noului antrenor al Stelei. Ce îl împiedică pe Dică să vină la FCSB

Răsturnare de situație în cazul noului antrenor al Stelei. Ce îl împiedică pe Dică să vină la FCSB
15 Mai 2017   •   14:42

Clubul de fotbal SCM Piteşti a dat publicităţii, luni, un comunicat în care subliniază că antrenorul Nicolae Dică, anunţat la FCSB din sezonul viitor, se află sub contract cu gruparea argeşeană, nou-promovată în liga a doua. 

''Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru până la data de 30.06.2018. Până în acest moment nu am fost informaţi de către acesta privind posibilele negocieri pe care le-ar purta cu FCSB pentru postul de antrenor. Conform înţelegerii actuale, în contractul dintre cele două părţi, există şi o clauză de reziliere. În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înţelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce îşi va încheia relaţiile contractuale cu SCM Piteşti'', precizează comunicatul semnat de directorul Dragoş Adrian Şerban. 

''În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru şi se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care care echipa le mai are de disputat din acest retur de campionat'', se mai arată în comunicat. 

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că l-a instalat în funcţia de antrenor pe Nicolae Dică în locul lui Laurenţiu Reghecampf, precizând că acesta va avea un principal lângă el pe bancă deoarece nu deţine încă licenţa Pro. 

"Contractul cu Reghecampf e ca şi reziliat. El nu vine să rezilieze, el vine doar să ne despărţim, să ne vedem, să ne luăm la revedere. L-am pus pe Dică antrenor. Ce, mai trebuie să semneze? La mine cuvântul este contract. Mi-a plăcut de Dică, de gândirea lui despre fotbal. El a demonstrat că e antrenor şi la Piteşti. Cred că el cunoaşte mult fotbal, nu ştiu cât de mult îl poate pune în practică însă în Liga I, că e mai greu. El mi-a zis că premisele lui sunt munca şi disciplina. Cerere specială a fost că vrea să vină cu ai lui. Eu spusesem că preparatorul fizic, kinetoterapeutul şi ceilalţi din staff îi ţin mereu, ca să nu îi mai schimb. Dar i-am zis lui Dică să îi aducă şi pe ai lui, să mai fie trei în plus, câteva mii de euro în plus, care e problema? Dică nu are licenţă Pro. El are doar de antrenor secund. Aşa că o să aibă un antrenor principal pe margine cu el. Nu ştiu cine va fi. Trebuie să şi-l aleagă el, poate vrea să-l ia pe Ţiţi Dumitru, nu ştiu, să-şi aleagă", a spus Becali. 

În vârstă de 37 de ani, Nicolae Dică a fost secundul antrenorilor Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi la FC Steaua în perioada iunie 2014 - decembrie 2015. El a reuşit promovarea cu SCM Piteşti în liga a doua în acest sezon competiţional. 

×
Subiecte în articol: FCSB steaua Nicolae Dica fotbal Liga I
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close