Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Război total între Gigi Becali şi Dumitru Dragomir. Stelistul vrea să schimbe şeful LPF

Război total între Gigi Becali şi Dumitru Dragomir. Stelistul vrea să schimbe şeful LPF

Război total între Gigi Becali şi Dumitru Dragomir. Stelistul vrea să schimbe şeful LPF
12 Apr 2010   •   17:05

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat că marţi vor fi semnate actele prin care va convoca Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal şi că peste 16 zile, când va avea loc aceasta, va încerca să îl destituie pe Dumitru Dragomir de la conducerea forului.

Gigi Becali a declarat că este sigur de votul a zece cluburi şi că este convins că Gică Popescu va accepta funcţia de preşedinte al LPF. "Cred că patru cluburi îl mai susţin pe el. E 14-4 scorul. Sunt sigur 99 la sută că el va pleca de la Ligă. De zece cluburi sunt sigur, dar e posibil să fie şi 14, chiar 15, n-am vorbit încă cu ei. Iar astea de care sunt sigur sunt înrăite", a spus Gigi Becali.

Tot luni, Dumitru Dragomir declarase că îl va da în judecată pe Gigi Becali, pentru trafic de influenţă, rasism, şantaj şi corupţie. "El, ca europarlamentar, are o ură de rasă cum nu există. Pe cei de la Cluj îi face mereu bozgori, pe cei de la Rapid ţigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a făcut în birourile de la Steaua. Jandarmeria ştie de acest lucru, dar eu voi face o informare către UEFA şi FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism. El face acum trafic de influenţă şi şantaj, încercând să mă dea afară. Îi transmit să înceteze să mă mai şantejeze şi să mă jignească pe mine şi familia mea. Eu oricum o să-l dau în judecată, nu o să-i cer nimic în tribunal, dar să vedem dacă rezistă. Să vedem dacă rezistă la acuzele de trafic de influenţă, rasism şi corpuţie, pentru că astea sunt lucruri grave", a afirmat Dragomir, citat de Mediafax. În replică, Becali a spus că îl roagă "să facă public orice corupţie sau şantaj" făcut de el.

Picătura care a umplut paharul tensiunilor dintre LPF şi cluburile din Liga I a fost cazul "Varga - Bălan", dar Dumitru Dragomir spune că nu are nicio vină şi că Becali s-a legat de acest scandal pentru a pune mâna pe fotbal. "Eu n-am nicio implicare în acest caz Varga - Bălan. Nu eu am greşit, ci Copos cu Şiman. Ei nu au legitimat în termen. Restul este un fals. Dar nu poate să comande el şi alţii la LPF. El s-a legat de treaba asta... el ce vrea, să pună mâna pe fotbal", a spus preşedintele LPF.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir Gigi Becali LPF
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close