Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzgândirea lui Gigi. "Ghionea rămâne şi va fi cel mai bun din Liga I"

Răzgândirea lui Gigi. "Ghionea rămâne şi va fi cel mai bun din Liga I"

Răzgândirea lui Gigi. "Ghionea rămâne şi va fi cel mai bun din Liga I"
Sursa foto: sorin ghionea
06 Ian 2010   •   22:12

Steaua a perfectat, deja, transferul unui jucător defensiv de care părea să aibă atâta nevoie, Jirko Jelev. Conducerea din Ghencea încearcă, în continuare, să îl aducă şi pe fundaşul din Rwanda Ouon, dar patronul spune că nici nu se gândeşte să plătească un milion de euro, atât când cere clubul acestuia, AEL Limassol.
"Pe Ouon ciprioţii vor şi 1 milion de euro, dar nu pot să dau atât pe un jucător aflat în ultimele şase luni de contract! Mănânc eu mult şorici, dar prost nu sunt! Cred că încă sunt şanse să îl luăm.", a declarat Gigi Becali la gsptv.
"Mai luăm un fundaş de marcaj, iar Ghionea va rămâne. Pe fraţii Karamyan nu pot să îi iau din cauza salariului. Cred că Ghionea va fi cel mai bun fundaş al Stelei în retur. Cred că vom câştiga campionatul. Revin Emeghara, Ovidiu Petre, Cristi Tănase, va fi altceva în retur", a anticipat patronul Stelei.
Cât despre postul de atacant, Gigi Becali a infirmat zvonurile conform cărora ar fi discutat despre aducerea la echipă a fiului prietenului său Victor Piţurcă, Alexandru.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti Liga I
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close