Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Burleanu şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal

Răzvan Burleanu şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal

Răzvan Burleanu şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal
de M.T.    |    25 Noi 2013   •   17:10

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România şi al Federaţiei Europene de Minifotbal, şi-a anunţat, luni, candidatura oficială la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

De asemenea, Burleanu şi-a prezentat programul cu care încearcă să devină urmaşul lui Mircea Sandu la Casa Fotbalului şi care vizează transformări importante în toate domenii de activitate ale federaţiei.

„Eu sunt sigur că fiecare dintre membrii afiliaţi ai FRF conştientizează în momentul de faţă că federaţia se află la marginea falimentului din toate punctele de vedere, moral, financiar şi din punct de vedere al performanţelor. O continuare, o încremenire în acelaşi sistem, n-ar face practic decât să avem un faliment total al fotbalului românesc”, a afirmat Burleanu, citat de Agerpres.

În cazul în care va fi ales preşedinte al federaţiei, Răzvan Burleanu va încerca să relanseze Cupa Balcanică, o competiţie care sa desfăşurat ultima dată în 1994.

„Recuperarea istoriei acestei competiţii, din 1961 până în 1994, trebuie reevaluată. Mai multe meciuri internaţionale ar reprezenta un plus pentru fotbalul din estul Europei”, consideră preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.

Răzvan Burleanu a ţinut să precizeze că „nu se află nimeni ocult în spatele meu, în spatele meu sunt oameni ca şi mine, dezamăgiţi de ceea ce înseamnă fotbalul românesc în momentul de faţă”.

Până în prezent, singurul care şi-a mai anunţat intrarea în cursă pentru preşedinţia FRF este Gheorghe Popescu, dar Burleanu crede că fostul căpitan al echipei naţionale nu este potrivit din punct de vedere moral pentru a se afla la conducerea FRF.

„Gheorghe Popescu este judecat de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani. Unde în lume te mai poţi afişa cu un asemenea palmares penal şi să-ţi poţi asuma conducerea unei federaţii, cea mai importantă din România?”, a spus Burleanu.

Totodată, Răzvan Burleanu l-a somat pe Mircea Sandu să anunţe cât mai repede dacă alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc în luna ianuarie sau în luna iunie.

Fiu al lui Gheorghe Burleanu, fost jucător la FCM Bacău şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Răzvan Burleanu (29 de ani) a avut rezultate excelente în dezvoltarea minifotbalului din România. În 2012, a fost ales preşedinte al federaţiei europene, iar în acest an, vicepreşedinte al federaţiei internaţionale.

La cele 4 ediţii ale Campionatului European de minifotbal, România a reuşit să câştige trofeul de fiecare dată, ultima oară în acest an, în Grecia.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close