Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Cociş va juca până la vară la FC Timişoara

Răzvan Cociş va juca până la vară la FC Timişoara

Răzvan Cociş va juca până la vară la FC Timişoara
Sursa foto: razvan cocis
01 Mar 2010   •   16:29

Interanţionalul român Răzvan Cociş a ratat transferul la formaţia din Premier League Portsmouth şi s-a reorientat către campionatul intern de fotbal. Astfel, fostul jucător al lui Lokomotiv Moscova tratează cu FC Timişoara şi ar putea semna în cursul zilei de luni cu gruparea de pe Bega, pentru o durată de trei luni.
Conducerea Timişoarei, echipă care i-a mai repatriat în această toamnă pe Cosmin Contra şi Laszlo Sepsi, consideră că prezenta lui Cociş la mijlocul terenului ar putea aduce consistenţa de care formaţia "Viola" are nevoie pentru a câştiga titlul. Cu toate acestea, discuţiile nu vizează un contract mai lung decât până la finalul acestui campionat. Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a confirmat discuţiile cu jucătorul şi este optimist că îl va putea atrage pe Bega.
"În cursul acestei zile sperăm să rezolvăm transferul lui Cociş. Jucătorul nu a semnat deocamdată nimic. Discutăm în continuare, o să vedem ce se va întâmpla", a declarat Gheorghe Chivorchian.
Răzvan Cociş are 26 de ani şi nu a jucat niciodată în Liga I. De la Universitatea Cluj, din Liga a II-a, s-a transferat direct la Sheriff Tiraspol, iar de acolo la Lokomotiv Moscova. În această iarnă a părut să se fi transferat la Portsmouth, dar acordul a căzut din cauza unei accidentări la mână a jucătorului, notează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I FC Timisoara
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close