Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la Rapid: „Câştigarea titlului, obiectivul meu personal”

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la Rapid: „Câştigarea titlului, obiectivul meu personal”

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la Rapid: „Câştigarea titlului, obiectivul meu personal”
13 Iun 2011   •   13:44

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la Rapid, în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat patronul George Copos şi preşedintele Dinu Gheorghe.

Rapid avea nevoie de Răzvan, la fel cum şi Răzvan avea nevoie de Rapid. Contractul va fi de doi ani, cu opţiune de încă doi ani, iar obiectivul nu este titlul, ci clasarea în primele locuri şi calificarea în Europa League. Îi doresc un bun venit la Rapid”, a spus George Copos la începutul conferinţei de presă.

Ştiu bine că la început toate lucrurile sunt frumoase, se văd în roz, însă totul depinde de mine, de stafful tehnic, de jucători, dacă această situaţie frumoasă va continua. Deja domnul Copos ştie să pună presiune şi bine o face. Rapid trebuie să câştige campionatul, Cupa României şi să ajungă în primăvara europeană. Rapid se va lupta pentru câştigarea titlului, nu este în contract, dar este obiectivul meu personal. Sper să avem un campionat mai bun, mai puternic. Sunt fericit că am venit aici, au fost şi momente dificile, le-am trecut cu bine şi mă bucur că m-am întors”, a spus Răzvan Lucescu.

Fostul selecţioner a explicat şi când a decis că va reveni în Giuleşti: „Ştiam că voi veni la Rapid încă de când am decis că voi renunţa la echipa naţională după meciul cu Bosnia. Vă mărturisesc faptul că i-am spus soţiei mele că, orice s-ar întâmpla, voi rămâne la Rapid”.

În privinţa viitoarelor transferuri ale giuleştenilor, Răzvan Lucescu a spus: „În zilele următoare vom încerca să completăm lotul pentru că avem nevoie de doi jucători pe fiecare post. Ianis Zicu este jucătorul Timişoarei şi nu pot comenta despre el. Oricum, cin ce am înţeles, el are oferte din străinătate”. De asemenea, Dinu Gheorghe a comentat vis-a-vis de situaţia lui Costin Lazăr.

Trebuie să înţeleagă că dacă va accepta contractul oferit de noi, va deveni cel mai bine plătit jucător al Rapidului. Noi îl dorim în continuare, aşteptăm, dar totul are o limită”, a spus preşedintele echipei din Giuleşti.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close