Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Este cel mai slab campionat din ultimii ani. Românii nu se mai uită la fotbal"

Răzvan Lucescu: "Este cel mai slab campionat din ultimii ani. Românii nu se mai uită la fotbal"

Răzvan Lucescu: "Este cel mai slab campionat din ultimii ani. Românii nu se mai uită la fotbal"
Sursa foto: razvan lucescu
02 Mar 2010   •   16:49

Selecţionerul României deplânge situaţia în care se află competiţia internă la fotbal. Lucescu junior este îngrijorat de calitatea fotbalului care se joacă în Liga I şi consideră că efectele acestui lucru se văd din plin. Vechii suporteri înfocaţi preferă se vadă meciurile la televizor iar interesul pentru sportul cu balonul rotund scade vertiginos.
"Campionatul României este cel mai slab din ultimii ani, însă putem aduna mai mulţi jucători de valoare şi să facem o echipă foarte bună. Eu sunt cel mai interesat ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă situaţia din fotbalul românesc nu este cea mai bună. Prezenţa unor jucători din afara ţării în campionatul nostru poate aduce un plus. Pe de altă parte este şi un lucru rău, pentru că se reduce aria de selecţie la echipa naţională. Dacă vom avea un campionat puternic, cu siguranţă şi echipa României va obţine rezultate mai bune", a declarat Răzvan Lucescu pentru Mediafax.
Primul antrenor al României îşi face multe griji pentru viitorul fotbalului şi vede cauzele atât la jucătorii de fotbal, dar în special la conducători şi conflictele pe care aceştia le iscă.
"În general cred că este un dezinteres faţă de ceea ce reprezintă fotbalul, poate că posibilitatea de a vedea meciul la televizor sau scandalurile din fotbalul românesc îi ţin pe oameni departe de stadion. Oricum ar fi, noi trebuie să intrăm pe teren şi să facem totul pentru a câştiga", a încheiat Răzvan Lucescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu nationala Romaniei Liga I
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close