Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Gigi Becali să se uite la scandalurile legate de meciurile Stelei, abia apoi să vorbească"

Răzvan Lucescu: "Gigi Becali să se uite la scandalurile legate de meciurile Stelei, abia apoi să vorbească"

Răzvan Lucescu: "Gigi Becali să se uite la scandalurile legate de meciurile Stelei, abia apoi să vorbească"
Sursa foto: Razvan Lucescu
05 Feb 2009   •   15:48

Actualul antrenor al FC Braşov, Răzvan Lucescu, s-a arătat foarte deranjat de declaraţiile patronului stelist, Gigi Becali, în care lasă să se înţeleagă că meciul din sezonul 2005/2006 dintre CFR Cluj şi Rapid, scor 3-1, a fost blat. Becali a sugerat că meciul acela a fost pierdut intenţionat de clujeni, antrenaţi pe atunci de Dorinel Munteanu, pentru a ajuta Rapidul în lupta pentru titlu împotriva Stelei. CFR-ul a condus, atunci, cu 1-0, dar s-a văzut învinsă destul de facil de către trupa lui Lucescu Jr.
Discuţiile legate ce acel meci s-au stins la scurtă vreme după disputarea sa, dar declaraţiile lui Gigi Becali l-au determina pe tânărul antrenor Răzvan Lucescu să sară ca ars şi să răspundă din cantonamentul în care echipa sa se află în Antalya.
"Cred că Gigi Becali ar trebui să se uite foarte bine la el şi la tot ce a făcut el, la toate scandalurile care au urmat după meciurile Stelei din ultimii trei ani. Normal că mă deranjează, pentru că hai să ne uităm în urmă şi să vedem toate scandalurile Stelei după meciurile de la Petroşani, Vaslui, Târgu-Jiu, Farul, CFR Cluj şi apoi să vorbim. Asta e tot ce vreau să spun legat de acest subiect", a declarat fostul tehnician al Rapidului pentru Mediafax.
Trecând la subiecte care i-au stârnit mai puţine emoţii, Lucescu a declarat că nu prea se pune problema aducerii fostului atacant stelist, Nicolae Dică, sub Tâmpa. Tehnicianul consideră realist obiectivul de a-l aduce pe piteştean cu împrumut la FC Braşov, dar nu vede sensul acestei mutări dacă nu va exista, apoi, posibilitatea de a cumpăra definitiv jucătorul.
"Dică e un jucător bun, important pentru o echipă, e un fotbalist care ar putea aduce un punct de valoare şi experienţă lotului, dar trebuie să ţinem cont că ar putea veni doar pentru jumătate de an sau un an de împrumut. Probabil ar fi nişte bani pe care să îi investim în el fără posibilitatea de a-l păstra în continuare. S-ar rupe un echilibru, ceea ce mă face să cred că mai degrabă e de nerealizat acest transfer", a concluzionat Răzvan Lucescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close