Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu mai exclude un jucător. Marica, pedepsit pentru indolenţa de pe teren

Răzvan Lucescu mai exclude un jucător. Marica, pedepsit pentru indolenţa de pe teren

Răzvan Lucescu mai exclude un jucător. Marica, pedepsit pentru indolenţa de pe teren
Sursa foto: ciprian marica
06 Mar 2010   •   16:58

Politica de exluderi din naţională a lui Răzvan Lucescu face o nouă victimă. Astfel, Ciprian Marica a fost anunţat de selecţioner după meciul cu Israel că, ceva timp, nu va mai fi convocat la prima reprezentativă. Motivele oficiale ţin de faptul că nu mai joacă la Stuttgart, unde Cacau este în formă excepţională, dar zvonurile spun că viaţa extraspotivă şi atitudinea nepăsătoare de pe teren i-ar fi fost fatate atacantului.
Vestea l-a făcut pe Marica să răbufnească în vestiar, potrivit gsp. Atacantul lui VfB Stuttgart consideră că, deşi nu a mai marcat la "naţională" de multe meciuri, nici nu este pus în valoare de coechipieri, care nu îi pasează decât rar şi îl obligă să coboare foarte mult pentru a-şi lua baloane.
"Echipa este un colectiv! Dacă echipa nu merge, eu nu sunt responsabil. Uitaţi-vă la Barcelona. Ibrahimovici stă doar în faţă, nici nu se mişcă. Eu mă duc în stânga, în dreapta, cobor să iau mingea, dar mă irosesc! Dacă nu m-aş duce, cine mi-ar oferi baloane? Nimeni! La meciul cu Israel nu am fost pus nici măcar o dată în valoare pe calităţile mele. Am avut o singură ocazie, dar fundaşul era deja acolo şi m-a blocat", s-ar fi răstit numărul 9 al naţionalei.
Tatăl selecţionerului, Mircea Lucescu, a sărit şi el la gâtul lui Marica şi i-a găsit numeroase defecte, prin care a explicat forma slabă a jucătorului.
"Problema lui Marica e că n-a fost exigent cu sine şi e afectat pe teren de ceea ce i se întâmplă în afara lui. Preocuparea lui excesivă pentru monden, maşini, fete se traduce pe gazon în superficialitate. Are forţă, dar se relaxează prematur, renunţă la presing, e atent cu evoluţia lui doar când primeşte sau are mingea. Rămâne ascuns în marcaj, e greu de găsit", a spus Mircea Lucescu în gsp.
Până în acest moment, Răzvan Lucescu l-a exclus pe Adrian Mutu pentru prestaţia din jocul de coşmar de la Belgrad şi, în special, pentru atitudinea pe care a avut-o după meci, plecând neanunţat şi petrecând până dimineaţa. De asemenea, Cristi Săpunaru a fost dat la o parte de selecţioner pentru faptul că i-a bruscat şi ameninţat pe mai mulţi jurnalişti şi membri ai staffului naţionalei la întoarcerea din Polonia, unde România a jucat un meci amical.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close