Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reacția lui Reghecampf după victoria Stelei: „Vrem să aducem Champions League în România”. E dispus să îl vândă pe Stanciu

Reacția lui Reghecampf după victoria Stelei: „Vrem să aducem Champions League în România”. E dispus să îl vândă pe Stanciu

Reacția lui Reghecampf după victoria Stelei: „Vrem să aducem Champions League în România”. E dispus să îl vândă pe Stanciu
de S.T.    |    03 Aug 2016   •   23:29

Steaua s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League, după ce a învins-o pe Sparta Praga, 2-0, grație unei duble a lui Stanciu.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre calificarea în play-off și despre posibiltatea de a juca în grupele Champions League.

"Este foarte important că suntem în grupele Europa League, deocamdată. Sper să avem noroc la tragerea la sorți și să jucăm cu o echipă pe care o putem elimina. Vrem să aducem Champions League în România!

Sunt mulțumit de toată echipa.  Mă bucur de modul în care a fost tratat meciul. Toată echipa a jucat bine. Am văzut dorință și concentrare.  Nu am făcut nicio greșeală.

Știm cu toții valoarea lui Stanciu. El va rămâne la echipă, dar dacă vine o ofertă mare pentru el îl vom lăsa să plece, așa cum am făcut cu alți jucători”, a spus Reghecampf la televiziunea sport.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close