Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reacții șocante după înfrângerea lui Dinamo. ”Nu se poate să fim tratați ca niște sclavi”

Reacții șocante după înfrângerea lui Dinamo. ”Nu se poate să fim tratați ca niște sclavi”

Reacții șocante după înfrângerea lui Dinamo. ”Nu se poate să fim tratați ca niște sclavi”
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Dec 2016   •   23:38

”Câinii” au pierdut ultimul meci al lor din campionat în 2016, însă portarul Laurențiu Brănescu a fost mult mai deranjat de suprafața de joc decât de rezultatul final, scrie Digi Sport.

La finalul partidei, goalkeeper-ul bucureștenilor a spus că partida nu trebuia să aibă loc, întrucât starea terenului nu permitea desfășurarea meciului în condiții normale.

Brănescu (22 de ani) a dezvăluit și ce i-a spus arbitrului Colțescu înainte de startul meciului: "I-am zis că nu mă interesează mingea lui, vreau doar să ies sănătos".

N-a fost fotbal ce s-a jucat astăzi. A fost o cacealma. O cacealma de fotbal! Îmi doresc ca Federația să mai pună 2-3 etape, să mai jucăm și de Crăciun, de Revelion. De Sărbători să venim aici să ne rupem picioarele, că și-așa suntem plătiți la zi la Dinamo. La Dinamo e bine, e totul în regulă, dar la alte echipe nu și-au luat banii de o grămadă de timp.

Am văzut și la Tg. Mureș... Jucătorii n-au mai vrut să intre pe teren. Foarte bine. Trebuie să punem piciorul în prag, pentru că nu se poate așa ceva, să fii tratat ca un sclav. Unii nu sunt plătiți și se joacă pe o vreme din asta. Aici e o cacealma de fotbal...”, a declarat Brănescu la flash interview.

Acesta a recunoscut însă că și ieșenii au avut parte de aceleași condiții.

Până la urmă, ăsta e fotbalul. Și ei au jucat pe același teren. Am pierdut, asta este, trebuie să mergem înainte.

Am fost concentrați, pentru că ne doream să câștigăm, mai ales că CFR-ul s-a încurcat și cine s-a mai încurcat acolo în față. Nu mai știu exact clasamentul, pentru că nu-mi mai stă gândul la fotbal. Erau foarte importante cele trei puncte pentru noi, dar ce să joci aici? Normal, nici nu trebuia să se joace meciul ăsta”.

În plus, el a admis că golul prin care echipa sa a deschis scorul a fost unul norocos:

Ce să meargă în jocul tău, când nu puteai să stai în picioare? Noi am dat gol din noroc. A alunecat Grahovac la primul gol, altfel nu lua gol niciodată, ghinionul lor. Nu puteai să stai în picioare”.

Brănescu a precizat însă că nici el și nici colegii săi nu s-au gândit să nu intre pe teren:

Cum să nu intri pe teren, dacă adversarii vor să joace? Ai pierde instant cu 3-0. Încerci să termini meciul sănătos. Când am ieșit din vestiar, mi-a dat Colțescu mingea s-o încerc și i-am zis că nu mă interesează mingea lui, vreau doar să ies sănătos”, a încheiat portarul lui Dinamo.

×
Subiecte în articol: Liga I Dinamo
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close