Antena 3 Sport Fotbal intern Reacţiile suporterilor, după Steaua-Urziceni: Maşini distruse şi focuri de artificii (VIDEO)

Reacţiile suporterilor, după Steaua-Urziceni: Maşini distruse şi focuri de artificii (VIDEO)

11 Iun 2009   •   09:43
Reacţiile suporterilor, după Steaua-Urziceni: Maşini distruse şi focuri de artificii (VIDEO)
Sursa foto: Urziceni

Scandal de proporţii, miercuri seară, în Centrul Istoric din Capitală. 30 de suporteri stelişti au ales un mod barbar de a-şi manifesta supărarea pe echipa favorită. Tinerii s-au înarmat cu bâte şi au făcut praf şase maşini. Huliganii au prins curaj, după ce au băut alcool.

Alertaţi de locuitorii din zonă, mai multe echipaje de poliţie s-au pus pe urmele scandalagiilor şi au reuşit să-i captureze pe trei dintre aceştia.

Poliţiştii i-au audiat toată noaptea pe cei trei suspecţi. Ei speră ca pe baza informaţiilor primite de la cei reţinuţi să-i poată prinde şi pe restul huliganilor.Dacă în Capitală, suporterii stelişti au făcut scandal, la Urziceni mii de suporteri au ieşit in stradă, pentru a sărbători cucerirea titlului de campioană, de către echipa lor favorită.

O mare de steaguri alb-albastre, sute de trompete şi focuri de artificii. Aceasta a fost atmosfera, de după meci.

Oamenii au cântat şi au dansat ore în şir. Pur şi simplu nu le venea să creadă că echipa lor este noua campioană a României.

Jucătorii şi conducătorii Unirii Urziceni au petrecut de asemenea până târziu în noapte, însă, într-un club din Capitală.Antena 3Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close