Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Realizarea carierei pentru Juan Carlos Toja, venirea la Steaua

Realizarea carierei pentru Juan Carlos Toja, venirea la Steaua

Realizarea carierei pentru Juan Carlos Toja, venirea la Steaua
26 Dec 2008   •   16:10

Mijlocaşul de bandă stângă columbian, Juan Carlos Toja, consideră că realizarea carierei sale până acum s-a petrecut în 2008, însemnând venirea în Europa, la formaţia din Ghencea. El este, în acest moment, în vacanţă în ţara natală şi a declarat pentru presa columbiană că principalul său obiectiv în 2009 este câştigarea campionatului în România.
"Pentru 2009, în primul rând vreau să devin campion al României cu Steaua. Apoi, vreau să am cât mai multe selecţii la naţionala Columbiei şi să ajungem la CM 2010. Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor şi unde voi juca, dar acum vreau să joc în Europa", a declarat Toja conform Mediafax.
Făcând o retrospectivă a anului aproape încheiat, Toja a declarat: "Cel mai important lucru pentru mine în 2008 a fost că am venit să joc în Europa. Nu este important numai pentru acest an, ci pentru întreaga mea carieră. În viaţă treci prin multe experienţe, orice competiţie te face mai puternic. E important să joci în Liga Campionilor, împotriva celor mai bune echipe din Europa. Cel mai important este că o astfel de competiţie te face mai încrezător."
Legat de planurile sale de vacanţă, columbianul a declarat că, după ce a petrecut Crăciunul cu prietenii şi familia, se va distra în acelaşi fel şi de Anul Nou, în aşa fel încât pe 5 ianuarie, când se va întoarce în România, să poată relua pregătirile pentru returul campionatului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua Columbia
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close