Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rednic: Dacă Dinu susţine că face performanţă cu actualul lot, eu mă retrag imediat

Rednic: Dacă Dinu susţine că face performanţă cu actualul lot, eu mă retrag imediat

Rednic: Dacă Dinu susţine că face performanţă cu actualul lot, eu mă retrag imediat
Sursa foto: mircea rednic
21 Iun 2009   •   23:18

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat că a avut o întâlnire cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, căruia i-a prezentat o listă de plecări-veniri din lotul echipei, urmând să afle în câteva zile dacă cerinţele sale vor fi îndeplinite şi dacă va rămâne la Dinamo.
"Eu sunt în continuare antrenorul lui Dinamo. Apar tot felul de tâmpenii în ultima vreme, divorţuri şi altele... Eu abia am venit în România, m-am întâlniti cu Cristi Borcea, am vorbit două ore şi jumătrate şi mi-a spus că sunt în continuare dorit la echipă. Eu le-am spus ce doleanţe am, că nu pot face performanţă cu lotul actual, am făcut o listă cu jucătorii de care urmează să ne despărţim şi una cu cei pe care îi doresc", a precizat tehnicianul, citat de Mediafax.
"Dacă ei îmi îndeplinesc aceste condiţii voi rămâne antrenor. Acum depinde de ei. Eu o să mă mai întâlnesc cu acţionarii în zilele următoare şi cred că până miercuri ne vom decide", a spus Rednic.
El a afirmat că este dispus să îi lase locul său pe banca tehnică actualului administrator-delegat al clubului Cornel Dinu, dacă acesta consideră că se poate face performanţă cu lotul actual.
"Se tot vorbeşte de cuplul Dinu-Ţălnar... Dacă domnul Dinu, care este de atâta vreme în club, este mulţumit de lotul ăsta şi el spune că poate face performanţă cu jucătorii ăştia, eu în secunda doi mă retrag şi-i las pe ei să antreneze", a declarat Rednic.
Mircea Rednic a menţionat că jucătorii de la Dinamo care nu îl doresc la echipă vor să fie pregătiţi "de papagali, de antrenori de paie".
"Normal că mulţi jucători de la Dinamo nu mă vor. Ei, care vorbesc despre mine că iau comisioane la transferuri şi tot felul de bazaconii, nu mă vor pe mine sau pe Sabău, ei vor tot felul de papagali, de antrenori de paie, cu care să facă tot ce vor ei", a adăugat Mircea Rednic.
După ce a pierdut în ultimele etape titlul şi prezenţa în Liga Campionilor, Dinamo se confruntă cu o situaţie de criză la nivelul conducerii tehnice. O parte dintre acţionarii dinamovişti au dorit să-l numescă antrenor pe Ioan Sabău, dar acesta a refuzat la scurt timp după ce ajunsese la un acord cu conducerea clubului "alb-roşu".

Apoi, oficialii dinamovişti au anunţat că Mircea Rednic, antrenorul din sezonul trecut, îşi va continua activitatea la Dinamo, însă în presă s-a vehiculat şi posibilitatea ca echipa să fie condusă de Cornel Dinu şi Cornel Ţălnar.

Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close