Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf, aproape de Al Wahda. Ce salariu va avea

Reghecampf, aproape de Al Wahda. Ce salariu va avea

Reghecampf, aproape de Al Wahda. Ce salariu va avea
03 Mai 2017   •   08:13

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi aproape sigur din vară antrenorul FCSB-ului. Tehnicianul s-a înţeles verbal cu Al Wahda, conform DigiSport.

În ultima perioadă, tehnicianul vicecampioanei a fost la mare căutare, chiar dacă în ultimul sezon şi jumătate nu a realizat nimic notabil pe banca roş-albaştrilor. Aşa cum Digi Sport v-a anunţat, au existat contacte avansate cu altă echipă din zona Golfului, Al-Gharafa, însă negocierile au picat pentru că situaţia lui Reghe era incertă, iar arabii voiau să ştie pe cine se bazează pentru banca tehnică.

Al-Gharafa s-a înţeles deja cu un sârb, care va fi prezentat zilele viitoare, dar pentru Reghecampf a apărut o altă variantă din ţările arabe. La fel de tentantă financiar. Cum la FCSB a simţit că a pierdut în mare parte vestiarul, iar sprijinul lui Becali nu mai e cel din trecut, tehnicianul s-a temut că va pierde o nouă oportunitate financiară excelentă. Ca atare, după ce Gigi i-a promis că nu îi va activa clauza de reziliere şi îi va permite să plece gratis, Reghe e tentat să meargă la Al Wahda.

Contractul va fi valabil pe doi ani, iar românul îi va lua locul pe banca tehnică lui Javier Aguirre, un antrenor cu un CV impresionant. El a condus două naţionale (Mexic şi Japonia), dar a fost şi pe banca tehnică la câteva echipe importante din Spania (cea mai cunoscută, Atletico Madrid).

Salariul promis de arabi lui Laurențiu Reghecampf este de 1,5 milioane de dolari plus bonusuri de performanță, cel mai important dintre ele fiind cel pentru câștigarea titlului, în valoare de un milion de euro. În prezent, Al Wahda e pe locul 5 în Emirate, iar din lotul lor nu se remarcă jucători cu un CV deosebit. Valdivia şi Tagliabue sunt singurii care spun câte ceva pentru fotbalul european.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf steaua
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close