Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf debutează cu stângul pe banca Craiovei: 0-2 cu Pandurii Târgu-Jiu

Reghecampf debutează cu stângul pe banca Craiovei: 0-2 cu Pandurii Târgu-Jiu

Reghecampf debutează cu stângul pe banca Craiovei: 0-2 cu Pandurii Târgu-Jiu
07 Apr 2011   •   21:26

Pandurii Târgu-Jiu a obţinut o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării chiar pe terenul uneia dintre principalele rivale directe. Echipa antrenată de Petre Grigoraş a învins cu 2-0 pe Universitatea Craiova, la primul meci al alb-albaştrilor cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă. Golurile gorjenilor au fost marcate de Stromajer şi Lemnaru.

 
Reghecampf şi-a început mandatul la Craiova lăsându-l pe banca de rezerve pe Florin Costea, o decizie care nu se va dovedi inspirată, pentru că „studenţii” nu au reuşit aproape deloc să ameninţe poarta lui Mingote. Singurul moment de panică pentru goalkeeperul oaspeţilor în prima repriză a venit în urma unui corner la care fundaşii gorjeni s-au bâlbâit, dar nici Prepeliţă, nici David Lopes nu au reuşit să împingă mingea în plasă.
 
De cealaltă parte, echipa lui Petre Grigoraş a stat excelent în teren, a închis spaţiile şi a fost periculoasă atunci când i s-a ivit ocazia. Prima şansă bună a oaspeţilor i-a aparţinut lui Lemnaru, care a reluat puţin peste poartă după o lovitură de colţ, a doua oportunitate însemnând şi deschiderea scorului. Cardoso a centrat perfect de pe stânga, iar Stromajer l-a învins pe Lung jr. cu o lovitură de cap care s-a dus direct sub bară. Un gol care a venit exact când trebuia, în ultimul minut al reprizei.
 
La pauză, tehnicianul Ştiinţei a înlocuit un fundaş, Buşu, cu un atacant, Bujor, noul intrat fiind aproape de egalare, însă nu a putut să-l învingă pe Mingote din unghi. Jucătorii Pandurilor au continuat să facă acelaşi lucru ca şi în prima parte, inclusiv să marcheze, prin Lemnaru, care, după ce a plecat dintr-o poziţie de offside, şi-a păstrat sângele rece şi a dus scorul la 2-0.
 
Nici după primirea celui de-al doilea gol, Craiova nu a reuşit să-şi creeze vreo ocazie importantă şi să pună în pericol în vreun fel avantajul oaspeţilor, care şi-au păstrat calmul şi au oprit toate tentativele elevilor lui Reghecampf, puţine şi timide e adevărat, de a se apropia de careul gorjean. 
 
„E timpul să începem să jucăm şi nişte fotbal. Vă garantez că Universitatea nu va retrograda”, spunea noul antrenor al Ştiinţei la instalarea sa în funcţie. Cuvinte neacoperite de fapte, pentru că alb-albaştrii continuă să se afle pe locul 15, primul care duce în liga secundă, la patru puncte în spatele Pandurilor.
 
U Craiova: S. Lung Jr - Dănănae, Zoro, D. Lopes, Buşu (Bujor 46) - Prepeliţă, Wendel, D. Stoica, Gângioveanu (Firţulescu 65) - M. Costea (F. Costea 53), Subotic
 
Pandurii: Mingote - Pleaşcă (Popete 80), Viera, Chiricheş, Grecu - Pintilii (Avramescu 90), Nistor, Vranjes - Stromajer, Lemnaru, Cardoso (Brata 73).

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close