Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf, dezamăgit de rezultatele echipei sale. Ce spune despre venirea la Steaua

Reghecampf, dezamăgit de rezultatele echipei sale. Ce spune despre venirea la Steaua

Reghecampf, dezamăgit de rezultatele echipei sale. Ce spune despre venirea la Steaua
01 Dec 2015   •   19:12

Litex a remizat în deplasare cu Cherno More Varna, scor 1-1. Acest rezultat îl poate îndepărta pe Reghecampf de primele clasate, potrivit gsp.ro.

Antrenorul român a vorbit despre acest meci, însă și despre o posibilă revenire la Steaua, acolo unde este așteptat de suporteri.

"Sîntem într-o periodă dificilă. Jucăm cu Ludogorets, apoi urmează două meciuri cu Levski. Am sperat că cei care jucaseră mai puțin să fie proaspeți astăzi. N-a fost așa și nu sînt satisfăcut.

Arbitrul a fost foarte slab astăzi, nu le-a dat adversarilor cartonaș roșu, nouă nu ne-a dat un penalty.

Încă nu sîntem pregătiți să cîștigăm titlul. Avem un program dificil, cu meciuri la trei zile. E bine că azi nu am pierdut. Am jucat cu mulți fotbaliști tineri, dar n-am fost la finalizare la fel de buni cum am vrut.

Mai sunt multe meciuri pînă la finalul campionatului și e bine că am luat un punct. Vreau să fim mai puternici, dar nu putem deocamdată. Vine însă pauza de iarnă și vom face o pregătire bună, pentru a fi mult mai buni și pentru a arăta că merităm titlu", a zis Reghe la Digi.

...despre venirea la Steaua: "Steaua? Nu! Sînt antrenorul lui Litex și sînt foarte fericit la Loveci”, a spus Reghecampf.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf steaua
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close