Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf, după ce Steaua a mâncat bătaie de la Chiajna: Mai rău decât atât nu se poate

Reghecampf, după ce Steaua a mâncat bătaie de la Chiajna: Mai rău decât atât nu se poate

Reghecampf, după ce Steaua a mâncat bătaie de la Chiajna: Mai rău decât atât nu se poate
de M.Z.    |    19 Noi 2016   •   21:54

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, l-a criticat pe fundaşul Alin Toşca după înfrângerea, scor 0-1, în deplasare, cu Concordia Chiajna şi a explicat de ce l-a schimbat încă din prima repriză, deşi nu era accidentat. 

După meci, Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat dur echipa pentru prestaţia de la Chiajna. Reghecampf spune că fundaşul a făcut o primă jumătate de oră foarte slabă şi a realizat că oricum Steaua nu mai avea nevoie de doi fundaşi centrali pe teren, în condiţiile în care adversarii făceau un joc extrem de defensiv.

”Am jucat foarte slab şi nu am fost concentraţi. Sunt foarte multe lucruri pe care noi astăzi nu le-am făcut cum trebuie. Primim gol când avem posesie, iar fundaşul nostru central pasează la adversar, apoi îşi pierde omul... celălalt fundaş central nu e aproape de om. (...) Vom arăta mai bine de acum înainte, cu siguranţă, pentru că mai rău de atât nu se poate”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Look TV, imediat după meci.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf steaua Chiajna
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close