Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf, după egalul Stelei cu Corona Braşov: Nu meritam să câştigăm, am jucat slab

Reghecampf, după egalul Stelei cu Corona Braşov: Nu meritam să câştigăm, am jucat slab

Reghecampf, după egalul Stelei cu Corona Braşov: Nu meritam să câştigăm, am jucat slab
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Noi 2013   •   09:16
Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat sâmbătă seară, după meciul cu echipa Corona Braşov, scor 1-1, că  Steaua nu merita să învingă, jocul elevilor săi fiind slab, conform Mediafax.
"Am reuşit să pierdem două puncte în faţa Coronei, am făcut un joc slab. Nu meritam mai mult, putem spune că azi am câştigat un punct. Trebuie să schimbăm foarte multe lucruri până miercuri. Aşteptam mult mai mult de la jucătorii mei, însă când îţi dai singur gol nu prea mai ai ce face. Szukala a stat prost în teren la faza autogolului, sper să îşi revină pînă miercuri pentru că avem nevoie de el, cei de la Basel având atacanţi foarte buni. Steaua nu trebuie să aibă o asemenea atitudine indiferent cu cine joacă. Principalul obiectiv al nostru e să câştigăm campionatul şi pe asta trebuie să ne concentrăm. E normal să fim supăraţi, am pierdut puncte la o echipă din partea  a doua a clasamentului, dar trebuie să depăşim acest moment. Corona nu ne-a surprins cu nimic, ci doar jucătorii mei. Nu comentez arbitrajul în nici o situaţie", a spus Reghecampf.
Formaţia Steaua a terminat la egalitate, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Corona Braşov, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Szukala '15 (autogol) pentru gazde şi Stanciu '70 (penalti) pentru oaspeţi.
 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close