Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf: "Este incredibil! Noi ne antrenăm în Domnești și o echipă din Anglia primește totul pe tavă în Ghencea!"

Reghecampf: "Este incredibil! Noi ne antrenăm în Domnești și o echipă din Anglia primește totul pe tavă în Ghencea!"

Reghecampf: "Este incredibil! Noi ne antrenăm în Domnești și o echipă din Anglia primește totul pe tavă în Ghencea!"
15 Aug 2016   •   18:52

Antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a arătat deranjat luni, în cadrul unei conferințe de presă, de faptul că Manchester City se poate antrena pe stadionul din Bulevardul Ghencea, iar echipa Steaua trebuie să se deplaseze zilnic la Domnești pentru a se pregăti.

'Mi se pare deplasată această decizie de a lăsa alte echipe să se antreneze acolo. Suntem mâhniți și indignați că noi nu putem folosi baza de fotbal a clubului CSA Steaua. În fiecare zi trebuie să ne deplasăm la Domnești să ne antrenăm și vine o echipă din Anglia și primește totul pe tavă. Este incredibil acest lucru, dar să nu mai deschidem un alt război pentru că e de datoria celor de la CSA să analizeze această situație', a spus Reghecampf.

Tehncianul susține că 'suntem obișnuiți să dăm lucrurile de preț unor străini'. 'Este interesant, probabil că suntem obișnuiți să dăm lucrurile de preț unor străini. Noi nu prețuim ce avem în țara noastră. Mi se pare incredibil. OK, suntem deschiși, o putem ajuta pe City când vine în România... dar atâta timp cât tu nu ești de acord să lași echipa ta să se antreneze și să se folosească de terenul respectiv, mi se pare deplasat', a precizat antrenorul.

Echipa engleză Manchester City, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, a închiriat stadionul din Bulevardul Ghencea pentru a efectua două antrenamente pe perioada cât se află la București.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close