Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf: Nu m-am temut nicio secundă că nu vom câştiga acest meci, ştiu pe cine pregătesc

Reghecampf: Nu m-am temut nicio secundă că nu vom câştiga acest meci, ştiu pe cine pregătesc

Reghecampf: Nu m-am temut nicio secundă că nu vom câştiga acest meci, ştiu pe cine pregătesc
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2013   •   09:44

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, că nu s-a temut nicio secundă că elevii săi nu vor câştiga acest joc, însă a apreciat prestaţia adversarilor.
   
"Am avut aceste probleme în trecut, cu Gaz Metan. Cred că am practicat un joc foarte bun. Din poziţia unde eram mi se pare că Tănase nu merita cartonaş roşu. Sper să nu mai aibă parte de asemenea evenimente. Probabil că ne va lipsi două meciuri. Am vorbit cu el şi mi-a spus că a vrut să lovească mingea, dar nu cred că a fost o fază de roşu. Nu m-am temut nicio secundă că nu vom câştiga acest meci, pentru că ştiu pe cine pregătesc. Cred că putem juca şi în 10 oameni, dar nu mi-aş dori să se mai întâmple asta", a spus Reghecampf, conform Mediafax.
   
El a precizat că nu îl îngrijorează starea terenului înaintea meciului tur cu Chelsea Londra, din optimile de finală ale Ligii Europa. "Nu mă îngrijorează starea terenului, e foarte bun şi va fi acelaşi pentru ambele echipe. Chelsea este o echipă foarte puternică şi vom avea un meci foarte dificil. Trebuie să reuşim să marcăm dacă dorim să ne calificăm şi nu trebuie să primim gol pentru că va fi foarte greu să revenim", a adăugat tehnicianul.
   
Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care a jucat timp de 41 de minute în inferioritate numerică. Golurile au fost înscrise de Nikolici '33 şi Pintilii '72, '88 (penalti).
   
În minutul 44, Steaua a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat Tănase pentru un fault la Bawab. În minutul 85, a fost eliminat şi un jucător de la Gaz Metan, portarul Pleşca, pentru un henţ în afara careului. Deoarece tehnicianul Gheorghe Mulţescu efectuase toate schimbările, în poartă a intrat Valentin Negru.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close