Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf și-a reziliat cotractul cu FCSB: ”Sper ca Dică să fie o soluție bună și să câștige titlul”

Reghecampf și-a reziliat cotractul cu FCSB: ”Sper ca Dică să fie o soluție bună și să câștige titlul”

Reghecampf și-a reziliat cotractul cu FCSB: ”Sper ca Dică să fie o soluție bună și să câștige titlul”
15 Mai 2017   •   13:41

Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat, luni, contractul cu FCSB, scadent în vara anului 2018, în cadrul unei întâlniri cu finanţatorul Gigi Becali.

"Era important să vorbesc cu patronul. Eu am zis că nu iau nicio decizie până nu vorbesc cu dânsul. Ne-am înţeles, ne-am pus de acord, totul este foarte bine. Mă bucur pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Am avut un an şi jumătate de muncă foarte intensă la Steaua. Speram ca această muncă să se încununeze cu un titlu. Eu sper ca Nicolae Dică să fie o soluţie foarte bună pentru a mă înlocui. Este un stelist 100%, un antrenor care a pornit de jos şi a avut rezultate. A fost şi secund la Steaua, deci cunoaşte sistemul, cunoaşte ceea ce se cere aici. M-aş bucura foarte mult ca Dică să reuşească să câştige campionatul anul viitor", a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul întâlnirii cu Becali. 

Reghecampf a menţionat că are oferte de la mai multe cluburi, toate din ţările arabe, iar săptămâna viitoare va lua o decizie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: contract FCSB titlu intalnire
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close