Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Reghecampf vrea să îl dea în judecată pe Cornel Dinu. Declarațiile care au pus pe jar fotbalul românesc

Reghecampf vrea să îl dea în judecată pe Cornel Dinu. Declarațiile care au pus pe jar fotbalul românesc

Reghecampf vrea să îl dea în judecată pe Cornel Dinu. Declarațiile care au pus pe jar fotbalul românesc
05 Feb 2013   •   23:42

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a anunțat marți, la GSpTV, că îl va acţiona în instanţă pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu. Acesta afirmase despre Reghecampf că ar fi primit o sumă de bani când era fotbalist în Germania, pentru a aranja un meci contra echipei Bayern Munchen.

"Avocatul nostru o să trimită o scrisoare către clubul Dinamo şi o să fac şi o plângere împotriva acestui om şi nu ştiu dacă o să aibă de unde să plătească. Să bagi un club ca Bayern Munchen... De multe ori îmi vine să râd pentru că nu îi înţeleg pe aceşti oameni, de unde au atâta răutate şi nu ştiu de unde au atâta imaginaţie", a spus Reghecampf.

Stelistul mai este de părere că Dinu ar trebui amendat pentru declarațiile făcute. ”Niciodată nu o să-mi permit să jignesc pe cineva de la Dinamo, dar văd că aceşti monştri sacri din fotbalul românesc nu au niciun fel de respect şi niciun fel de bun simţ. Dacă ai anumite lucruri concrete, spune-le concret, dar nu arunci când ai stat la bar de noapte sau la restaurant când erai mort de beat şi aveai o discuţie. Ce să înţeleg de la Cornel Dinu, că era şeful mafiei pariurilor? El ce era, Mafalda? Se vede vreun mare mafiot? Eu cu Cornel Dinu nu am vorbit niciodată la telefon. Ce credibilitate are?", a explicat Reghecampf.

Cornel Dinu a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurenţiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când juca la Energie Cottbus. Cornel Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen şi Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferenţă de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulţumiţi, sârbii implicaţi în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf.

Declarația a fost făcută după ce o anchetă EUROPOL a scos la iveală 380 de meciuri trucate în întreaga Europă, inclusiv în Liga Campionilor.

Tot în acest context, Dumitru Dragomir a dat asigurări că Liga I nu este implicată în scandalul meciurilor aranjate.Eu zic că sunt jumătate din ţările lumii implicate, mai puţin România”, a spus Dragomir. 


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close