Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Remiză sub Tâmpa între FC Braşov şi Ceahlăul, scor 1-1

Remiză sub Tâmpa între FC Braşov şi Ceahlăul, scor 1-1

Remiză sub Tâmpa între FC Braşov şi Ceahlăul, scor 1-1
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    03 Oct 2011   •   21:21

FC Braşov nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ, într-un meci disputat pe teren propriu în etapa a 9-a din Liga I. Ambele goluri ale partidei s-au marcat în repriza a doua, nemţenii deschizând scorul prin Lucas Garcia, pentru ca elevii lui Daniel Isăilă să înscrie aproape imediat, prin Chipciu.

 
În urma acestui rezultat, cele două echipe rămân în jumătatea inferioară a clasamentului şi o încadrează pe Oţelul Galaţ, actuala campioană. Braşovul este pe locul 10, cu 11 puncte, în timp ce nemţenii se află pe poziţia a 12-a, cu 10 puncte.
 
Meciul de sub Tâmpa a început cu jucătorii Ceahlăului la conducerea jocului, Constantinescu şi Stana irosind oportunităţi importante pentru echipa oaspete. Însă marea ratare a meciului a venit cu şase minute înainte de pauză, atunci când Gafiţa nu a putut trimite în poarta goală din 7 metri.
 
În debutul părţii secunde, gazdele au dat impresia că au echilibrat partida, dar echipa lui Costel Enache a reuşit să înscrie în minutul 55, prin Lucas Garcia, mijlocaşul argentinian învingându-l pe Felguieiras cu un şut superb de la distanţă din partea dreaptă. Nemţenii s-au bucurat însă doar cinci minute, pentru că Marian Cristescu a „cărat” mingea aproximativ 30-40 de metri înainte de a-i pasa ideal lui Chipciu, care a egalat cu un şut în forţă, la colţul lung.
 
Oaspeţii au ratat două şanse bune de a reveni în avantaj, Felguieiras salvând de două ori în faţa lui Constantinescu, pentru ca finalul să-i aibă ca protagonişti pe braşoveni. Mai întâi, un fan al „stegarilor” a pătruns pe teren, cu intenţii paşnice însă, acesta oferindu-i un fular lui Chipciu şi fiind scos de pe teren puţin prea brutal. Apoi, în minutul 85, gazdele au cerut un penalty la intervenţia lui Dumitraş asupra lui Chipciu, dar arbitrul adu Petrescu a lăsat jocul să continue.
 
FC Braşov:  Felguieiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Chipciu, Madeira, M. Cristescu, Distefano (Viveiros 37) - Kanu (Dedu 58, Mateiu 76), Moutinho
 
Ceahlăul: Villadsen - Dumitraş, Forminte, Nohai, Barna - Monroy - Al. Achim, Constantinescu (Onciu 80), Lucas Garcia, Stana - Gafiţa (Chitoşcă 46, Bădescu 89).
 

×
Subiecte în articol: FC Brasov Ceahlaul Piatra Neamt Liga I
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close