Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Revenire spectaculoasă. FC Argeş ? Oţelul 3-2, după ce gălăţenii au condus cu 2-0 (VIDEO)

Revenire spectaculoasă. FC Argeş ? Oţelul 3-2, după ce gălăţenii au condus cu 2-0 (VIDEO)

Revenire spectaculoasă. FC Argeş ? Oţelul 3-2, după ce gălăţenii au condus cu 2-0 (VIDEO)
23 Noi 2008   •   21:16

Revelaţia turului de campionat, FC Argeş, şi-a respectat titulatura şi în meciul cu Oţelul Galaţi, disputat pe teren propriu. Piteştenii au câştigat partida cu scorul de 3-2, deşi au fost conduşi cu 2-0, şi au urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I.
Oaspeţii au început mai bine partida, iar în minutul 23 Iorga a centrat din marginea careului pentru Tănasă, care din şase metri a reluat mingea în plasă cu o lovitură de cap. Tot el a şi majorat scorul pentru gălăţeni, opt minute mai târziu, tot cu capul şi tot din şase metri.
Primul gol al lui Tănasă

Al doilea gol al lui Tănasă

În minutul 41, piteştenii au început drumul spre o revenire spectaculoasă. Năstăsie a trimis în bara din stânga, mingea a ajuns la Kamara, care a reluat în plasă din apropierea careului mic. Scorul la pauză a fost 1-2, iar Oţelul a avut şansa să se distanţeze din nou la două goluri, în minutul 57. Golul lui Laurenţiu Iorga a fost însă anulat pe motiv de ofsaid.



Gol Tameş

Gazdele şi-au făcut curaj şi s-au năpustit asupra porţii lui Kolev, iar Tameş a reuşit să îl învingă pe goalkeeperul Oţelului după o acţiune personală, cu un şut pe jos de la marginea careului. Scorul final a fost stabilit cu patru minute înainte de final, când căpitanul argeşenilor, Cristi Tănase, a marcat golul victoriei cu un demivoleu din marginea careului de 16 metri, spre stupoarea elevilor lui Petre Grigoraş.
Golul victoriei

După victoria cu Oţelul, FC Argeş a urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 27 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziţiei a treia, Universitatea Craiova. În schimb, formaţia gălăţeană se află pe 11, cu 22 de puncte.
Au evoluat echipele:
FC Argeş
Boşneag - M. Stan (Ghiţă 67), Cazan, Bazzi, I. Poenaru - Cr. Tănase, V. Stan, Tameş, Năstăsie (Doman 90) - Dulcea (Voiculeţ 58), Kamara. Antrenor: Ionuţ Badea.
Oţelul Galaţi
Kolev - Cârjă, Costin, Sârghi, Râpa - Vitaic (S. Ilie 69), L. Iorga, Viglianti (R. Stancu 87), Bourceanu - Nikolic (Paraschiv 69), M. Tănasă. Antrenor: Petre Grigoraş.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Arges Oţelul Galaţi Liga I
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close