Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rezultat-șoc în Liga I! Campioana României, umilită de o nou-promovată

Rezultat-șoc în Liga I! Campioana României, umilită de o nou-promovată

Rezultat-șoc în Liga I! Campioana României, umilită de o nou-promovată
05 Aug 2017   •   23:08

Nou-promovata ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins surprinzător campioana FC Viitorul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe Stadionul Tineretului din Braşov, într-un meci din etapa a patra a Ligii I de fotbal. 

Unicul gol al partidei a fost marcat în prelungiri de Attila Hadnagy (90+2), după o pasă lungă primită de la Patrick Petre. Aceasta a fost a doua victorie a covăsnenilor în prima ligă. 

FC Viitorul, aflată la al treilea eşec consecutiv în toate competiţiile), a jucat din minutul 78 în inferioritate numerică, după ce francezul Kevin Boli, în premieră căpitan al echipei constănţene, a primit al doilea cartonaş galben. 

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a dominat teritorial jocul, dar a greşit mult, mai ales în faţa careului advers. 

Cea mai bună ocazie a oaspeţilor în prima repriză a fost semnată de Eric (44), al cărui şut din marginea careului a fost respins de portarul Roland Niczuly. 

În debutul reprizei secunde, George Ţucudean a marcat (48), dar golul a fost anulat în mod eronat pentru ofsaid. FC Viitorul a mai ratat ocazii bune de gol prin Doru Dumitrescu (50) şi Florinel Coman (88). 

Sepsi a avut o şansă mare de gol în prima repriză, dar Attila Hadnagy a ratat singur cu portarul Rîmniceanu (28). Lituanianul Papsys a avut şi el o ocazie notabilă (43). În partea a doua a meciului, Rîmniceanu a respins mingea la lovitura liberă executată de Claudiu Herea (60), a boxat balonul şutat de Thiaw (86), pentru ca Hadnagy să tragă pe lângă vinclu (90+2), chiar înaintea golului. 
 

Poli Iași - CFR 0-2

În cealaltă partidă, CFR Cluj a învins-o pe CSM Poli Iaşi cu scorul de 2-0 (2-0), în deplasare.Clujenii, care au trei victorii consecutive fără gol primit, s-au impus prin golurile înscrise de Juan Emanuel Culio (22 - penalty) şi Ovidiu Hoban (33). 
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liga I viitorul constanta CFR Cluj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close