Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România învinge în Andorra şi speră în continuare. Olanda a zdrobit Ungaria

România învinge în Andorra şi speră în continuare. Olanda a zdrobit Ungaria

România învinge în Andorra şi speră în continuare. Olanda a zdrobit Ungaria
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    11 Oct 2013   •   23:45

România s-a impus în Andorra, scor 0 - 4 (0 - 1), însă jocul "naţionalei" nu a impresionat. Chiar şi aşa, prin prisma rezultatelor din această seară, elevii lui Victor Piţurcă păstrează speranţe pentru accederea la baraj.

În faţa unui adversar modest, românii au dominat steril, iar unicul remarcat al primei jumătăţi de oră a fost Pol, care s-a opus cu succes la mingile trimise de Stancu şi Goian.

Victor Piţurcă a avut parte din nou de inspiraţia, sau norocul proverbial, titularizându-l pe Keşeru, care a deschis scorul la prima apariţie în tricoul naţionalei "mari". În minutul 42 acesta a punctat cu capul, din 6 metri, după o centrare bună a lui Bogdan Stancu.

 
România a început mai bine repriza secundă şi a reuşit să majoreze diferenţa în minutul 52, prin Bogdan Stancu, cel care a fructificat o centrare perfectă venită de la Maxim. Şapte minute mai târziu Chiricheş a fost faultat în careu de Marc Vales, iar Torje a transformat cu siguranţă lovitura de pedeapsă acordată de elveţianul Stephan Klossner.

În minutul 84 Torje a devenit servant, iar centrarea sa din lovitură liberă a fost reluată în plasă de Costin Lazăr, aflat la a doua reuşită în tricoul "naţionalei". Pe final, nou-intratul Grozav putea marca şi el, însă a trimis în portar dintr-o poziţie favorabilă.

Prima fază cu adevărat periculoasă a gazdelor a venit abia în minutul 95, la un contraatac urmat de o lovitură de colţ, finalizată cu o lovitură de cap peste poartă, însă reprezentativa Andorrei a rămas fără gol marcat în aceste preliminarii.

După partidele din această seară România şi Turcia rămân la egalitate pe locul doi, despărţite doar de golaveraj, în timp ce Ungaria este ieşită complet din calculele pentru baraj. Olanda şi-a respectat statutul de mare favorită şi a zdrobit Ungaria cu 8 - 1, iar configuraţia finală a grupei va fi decisă în ultima rundă.
 
 
Echipele de start:
 
Andorra: Pol - Martinez, E. Garcia, M. Viera, M. Garcia - Ayala, Vales - Ad. Rodrigues, Pujol, S. Moreno - G. Riera
 
Rezerve: Perianez, Sonejee, CLemente, Perianez, Peppe, V. Moreira, Lorenzo, Rubio
 
România: Lobonţ - Măţel, Goian, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Lazăr - Torje, Stancu, Maxim - Keşeru
 
Rezerve: Tătăruşanu, Bălgrădean, Luchin, Grozav, Marica, Tănase, Hoban, Găman, Gardoş, Grigore, Bucur
 
Rezultatele Grupei D:
 
Andorra - România  0 - 4 
Estonia - Turcia  0 - 2 
Olanda - Ungaria  8 - 1 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close