Antena 3 CNN Sport Fotbal intern El a fost cel mai slab jucător din Naționala României! Notele primite de tricolori în urma prestației cu Polonia

El a fost cel mai slab jucător din Naționala României! Notele primite de tricolori în urma prestației cu Polonia

El a fost cel mai slab jucător din Naționala României! Notele primite de tricolori în urma prestației cu Polonia
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2016   •   09:47

ROMÂNIA-POLONIA 0-3. România a pierdut categoric duelul de ieri cu Polonia, scor 0-3, iar diferența de pe tabelă este confirmată și de prestațiile extrem de modeste ale fotbaliștilor antrenați de Christoph Daum, scrie gsp.ro.

Cel mai slab om de pe teren a fost chiar căpitanul tricolorilor, Dragoș Grigore, notat cu nota 2 de Gazetă, iar colegul său din centrul defensivei, Vlad Chiricheș, a primit nota 3. 

Tot nota 3 au primit-o și Hoban, înlocuit la pauză de Prepeliță, Adi Popa, schimbat și el la pauză cu Florin Andone, dar și Bogdan Stancu.

ROMÂNIA-POLONIA 0-3. Naţionala de fotbal a României a fost învinsă fără drept de apel de formaţia Poloniei cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci presărat cu incidente, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.

România a făcut cel mai slab joc al său din ultimii ani şi a depăşită la toate capitolele de Polonia, golurile fiind marcate de Kamil Grosicki (11) şi Robert Lewandowski (83, 90+1 - penalty).

×
Subiecte în articol: fotbal Cristoph Daum
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close