Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ROMÂNIA - TURCIA 2-0. Grozav face dubla, recital Budescu

ROMÂNIA - TURCIA 2-0. Grozav face dubla, recital Budescu

ROMÂNIA - TURCIA 2-0. Grozav face dubla, recital Budescu
09 Noi 2017   •   19:30

România-Turcia 2-0. Budescu a dat recital pe teren în această seară, dar Gicu Grozav a fost responsabil cu golurile.

ROMÂNIA - TURCIA. România întâlnește Turcia, la Cluj, într-un amical. Tricolorii îşi vor testa forţele în faţa echipei antrenate de cel mai mare tehnician român, Mircea Lucescu.

ROMÂNIA - TURCIA. Acesta este al treilea meci al lui Cosmin Contra pe banca României. El i-a mai condus pe tricolori în dubla cu Kazahstan (3-1) şi Danemarca (1-1).

ROMÂNIA - TURCIA. Partida va începe la ora 20.15 și va fi transmisă în direct de Pro TV.

ROMÂNIA - TURCIA. Mircea Lucescu a dezvăluit că el a fost cel care a insistat pentru ca amicalul dintre România şi Turcia să aibă loc.

ROMÂNIA - TURCIA. "Dacă nu am putut s-o conduc de pe margine, măcar să o pot întâlni pe terenul de joc. Ştiţi foarte bine că am fost scos de la echipa României după 4-0 cu Austria. Eraţi mici când am fost înlăturat de la naţională", a comentat Il Luce.

ROMÂNIA - TURCIA. Budescu a declarat că e onorat să evolueze împotriva lui "Il Luce": "O să fie ceva extraordinar, nu în fiecare zi joci împotriva dânsului. Oricine ar dori să joace cu el sau împotriva lui. Noi sperăm să ne facem jocul, să facem un meci bun. E important acest lucru", a declarat mijlocaşul celor de la FCSB.

×
Subiecte în articol: online stream video
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close