Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România U-21 ? Dinamo II 2-1. Torje a făcut diferenţa, împotriva propriului club

România U-21 ? Dinamo II 2-1. Torje a făcut diferenţa, împotriva propriului club

România U-21 ? Dinamo II 2-1. Torje a făcut diferenţa, împotriva propriului club
04 Dec 2008   •   16:07

Echipa naţională de tineret a României a învins joi pe Dinamo II, scor 2-1, într-un meci amical disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Torje a deschis scorul în minutul 14, şutând puternic din interiorul careului, poziţie lateral stânga. Tot dinamovistul a fost şi la baza golului secund, el obţinând un penalty transformat apoi de Răduţă, în minutul 45. În repriza secundă, Damaschin a marcat pentru Dinamo II, din penalty, în minutul 60.
Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, a declarat joi, la finalul meciului cu Dinamo II, câştigat de elevii săi cu scorul de 2-1, că este mulţumit de prestaţia echipei şi l-a remarcat pe dinamovistul Gabriel Torje, care ?a făcut diferenţa?. ?Sunt mulţumit de ambele jocuri amicale, pentru că suntem la început de drum şi am vrut să văd cum reacţionează când întâlnesc o echipă mai puternică şi una mai slab cotată. Sunt mulţumit de prima repriză, dar mai puţin de a doua, pentru că jucătorii au crezut că au intrat mai repede în vacanţă. Până la urmă, eu zic că au fost două jocuri utile. Unii jucători s-au descurcat mai bine, unii mai puţin bine, dar nu vreau să îi numesc. Torje şi-a revenit după incidentul de la club, iar azi a făcut diferenţa?, a spus Săndoi, citat de NewsIn.
Selecţionerul Emil Săndoi a început jocul cu următoarea formulă: Silviu Lung jr. - Bărboianu, Andronic, Cordoş, S. Ilie - Iorga, A. Ionescu, Torje, Buhăescu - Răduţă, Sburlea.
Au mai jucat: Lungu, Oghinciuc, Rusescu, Barbu, Doman, Gângioveanu, Hora. În minutul 75, Răduţă, care a fost înlocuit la pauză, a intrat din nou pe teren în locul lui Torje. Singurii jucătorii care au evoluat pe toată durata întâlnirii au fost Bărboianu, Iorga şi Buhăescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Torje
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close