Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România va evolua la CE Under-19 într-o grupă cu Cehia, Grecia şi Irlanda

România va evolua la CE Under-19 într-o grupă cu Cehia, Grecia şi Irlanda

România va evolua la CE Under-19 într-o grupă cu Cehia, Grecia şi Irlanda
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iun 2011   •   11:27

Miercuri a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorţi a grupelor pentru Campionatul European Under-19, care va avea loc între 20 iulie şi 1 august în România. Partidele turneului final se vor desfăşura pe stadioanele din Chiajna, Berceni, Mogoşoaia şi Buftea.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de vicepreşedintele Comitetului UEFA pentru Juniori şi Amatori, Jim Boyce , Miodrag Belodedici, ambasadorul FRF al competiţiei, şi Gheorghe Hagi, din postura de invitat special.

Echipa României a fost cap de serie în Grupa A şi urmează să întâlnească naţionalele Cehiei, Greciei şi Irlandei, în timp ce în Grupa B vor evolua Serbia, Turcia, Spania şi Belgia.

România debuta împotriva Cehiei, pe 20 iulie, la Chajna, următoarele partide urmând să aibă loc pe 23 iulie, cu Grecia, pe stadionul din Berceni, şi pe 26 iulie, cu Irlanda, de asemenea pe arena din Berceni.

Grupele sunt destul de echilibrate. E o grupă pe care ne-o doream, să jucăm cu Grecia şi Irlanda. Ca şi la Under-17, vom deschide turneul cu Cehia. Va fi un meci destul de greu. Ei rămân unii dintre favoriţi, alături de Spania”, a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

×
Subiecte în articol: România tragere la sorti Gheorghe Hagi FRF
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close