Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Romulus Buia: "La cum joacă Steaua, Poli n-are voie să nu bată în Ghencea"

Romulus Buia: "La cum joacă Steaua, Poli n-are voie să nu bată în Ghencea"

Romulus Buia: "La cum joacă Steaua, Poli n-are voie să nu bată în Ghencea"
Sursa foto: Romulus Buia
24 Apr 2010   •   16:35

Romulus Buia, fost mijlocaş al Timişoarei, este sigur că echipa la care a jucat între 2002 şi 2005 are toate şansele să învingă, duminică, Steaua. Jucătorul care a fost la un pas de a câştiga Cupa României cu Rocar Bucureşti consideră forma execrabilă a Stelei o face un adversar uşor de bătut, chiar şi pe teren propriu.
"La felul în care evoluează Steaua, n-ai voie să nu baţi în Ghencea! Mai ales că Timişoara a jucat bine cu CFR Cluj. Băieţii au moral bun, sunt convins că vor face un meci bun şi vor câştiga. Sincer, nu vreau spectacol, ci doar o victorie la un gol diferenţă. Poate fi chiar şi un 13-12!. După cum joacă, spun că Timişoara are echipă de Liga Campionilor. Din păcate, Timişoara a pierdut multe puncte aiurea, cu echipe mici. Cred că e vorba de concentrare, care e mai slabă atunci când întâlneşti un adversar fără nume. Şi încă nu s-a găsit un înlocuitor pentru Gigel Bucur. Adică cineva care să-ţi bage mingea în poartă. Echipa construieşte, ajunge în faţa porţii, dar acolo se întâmplă ceva", a precizat Buia într-un interviu pentru EVZ.
Prezent pe teren la deja legendarul Poli AEK - Steaua 1-8 şi autor al singurului gol, din penalty, Buia rememorează felul în care a înscris în acea partidă.
"Acel 1-8 de pe Bega e cea mai urâtă amintire. Am marcat golul Timişoarei, din penalty. Ţin minte că mă pregăteam să bat, iar stelistul Neaga mi-a zis: "Romică, te rog eu, dă o scăriţă, aşa cum doar tu ştii!". Era 0-6 sau 0-7, nu-mi mai amintesc exact. I-am răspuns lui Neaga: "Eşti nebun? Tu nu vezi lumea asta care cântă, deşi scorul e cât e? Nu îmi bat joc de ei". Şi am bătut tare, în dreapta portarului", a explicat Romulus Buia.
Partida Steaua - FC Timişoara este programată duminică, 25 aprilie, începând cu ora 20:30.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara steaua Liga I derby Ghencea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close