Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Romulus Buia: "Poli nu va mai primi niciodată opt goluri de la Steaua"

Romulus Buia: "Poli nu va mai primi niciodată opt goluri de la Steaua"

Romulus Buia: "Poli nu va mai primi niciodată opt goluri de la Steaua"
Sursa foto: romulus buia
31 Oct 2009   •   18:23

Fostul jucător al Politehnicii Timişoara, Romulus Buia, nu poate uita înfrângerea istorică la care a luat parte, 1-8 pe "Dan Păltinişanu" cu Steaua, în 2004. Cu toate acestea, Buia nu crede că bănăţenii vor mai primi vreodată atât de multe goluri de la Steaua, umilinţa din urmă cu cinci ani ţinând mult de conjunctură. Pe banca Timişoarei era, în acea vreme, Basarab Panduru, actualul director sportiv al Stelei.
" Poli nu va mai primi niciodată opt goluri de la Steaua. Nu ştiu ce a fost cu noi atunci când ne-au bătut la un asemenea scor. Luam goluri din toate poziţiile. Orice fază a Stelei se transforma în gol. Ne-au nimicit Îmi aduc aminte că Pandi (Basarab Panduru n.r.), care era antrenorul nostru la acea vreme, ne-a spus la pauză să facem tot posibilul să nu mai primim, dacă nu suntem în stare să marcăm. Era negru la faţă. Era deja 5-0 la pauză pentru Steaua, iar nouă ne era ruşine să mai ieşim de la cabine. Atunci, publicul a fost fantastic. Au cântat în ploaie în continuu, chiar dacă Steaua marca gol după gol.", a declarat fostul număr 10 al Timişoarei pentru prosport.
"Acum, Steaua o să aibă mari probleme cu Poli Timişoara. Am înţeles că publicul va fi din nou în număr foarte mare la stadion. În plus, acum sunt jucători foarte buni gen Alexa sau Gigel Bucur. Fotbalişti de echipă naţională. Sunt sigur că Timişoara va câştiga", a încheiat Buia.
Sabău: Poli poate să învingă Steaua
"Este un joc important, între două echipe cu obiective ambiţioase în acest campionat. Vom întâlni o echipă care, în deplasare, a jucat cinci meciuri dintre care a câştigat patru şi a făcut un egal, a marcat nouă goluri şi a primit două; este clar că e o echipă care se simte bine în deplasare, care joacă foarte bine pe contraatac, bine organizată. Şi noi avem o echipă bună, care a arătat în foarte multe meciuri că ştie să joace şi nu întâmplător este pe primul loc. Putem şi va trebui să câştigăm acest joc, victorie care ne va menţine pe prima poziţie", a declarat antrenorul Timişoarei, Ioan Ovidiu Sabău, pentru Mediafax.
Partida FC Timişoara - Steaua, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, se va disputa duminică, pe Stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara, începând cu ora 21:45.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close