Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ronny Levy, deranjat de "meciurile aranjate" din România

Ronny Levy, deranjat de "meciurile aranjate" din România

Ronny Levy, deranjat de "meciurile aranjate" din România
Sursa foto: Ronny Levy
26 Mai 2010   •   13:52

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Ronny Levy, s-a declarat la o televiziune din Israel deranjat de felul în care se aranjează meciuri în România, şi a recunoscut că l-a şocat "blatul" Universitatea Craiova - CFR Cluj. Nemulţumirea israelianului este că aranjamentele sunt prea greu de dovedit de autorităţi.
Întrebat de moderatorul emisiunii din ţara natală ce momente ciudate a trăit în returul petrecut în România, Levy a surprins toată audienţa şi a spus că blaturile sunt cele mai deranjante.
"Felul cum sunt aranjate meciurile în România. De exemplu, meciul Universitatea Craiova-CFR Cluj. La pauză scorul era 2-0 pentru Craiova, care evolua cu un om în plus. Eu mă bucuram, eram în continuare în lupta pentru titlu, apoi cineva mi-a zis: Nu te bucura degeaba. E aranjat să se termine 3-2 pentru Cluj. La sfârşit nu-mi venea să cred că a avut dreptate", a spus Levy, potrivit cancan.
Unirea Urziceni a pierdut orice şansă practică de a câştiga titlul de campioană în urma rezultatului partidei "U" Craiova - CFR Cluj, 2-3. În cele din urmă, ialomiţenii au încheiat campionatul pe locul al doilea, care le asigură calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Liga I CFR Cluj
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close