Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ronny Levy, suspendat opt etape de LPF pentru acuzele că în România se fac blaturi

Ronny Levy, suspendat opt etape de LPF pentru acuzele că în România se fac blaturi

Ronny Levy, suspendat opt etape de LPF pentru acuzele că în România se fac blaturi
Sursa foto: ronny levy
01 Iun 2010   •   19:01

Comisia de Disciplină a LPF a luat, marţi o decizie extrem de dură, pe care mulţi o vor considera aberantă. Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a fost sancţionat cu opt etape de suspendare şi o amendă de 150.000 de lei pentru declaraţii date în presa din Israel, în care ar fi declarat că rezultatele în fotbalul românesc se ştiu dinainte.
"Antrenorul Urziceniului a fost sancţionat pentru declaraţiile pe care le-a făcut în presa din Israel şi preluate apoi la noi în ţară. A fost suspendat opt etape şi a primit şi 150.000 de lei penalitate financiară", a declarat preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu, pentru Mediafax.
Ronny Levy ar fi declarat la o emisiune televizată din Israel că i s-a spus înaintea meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj, din penultima etapă, să nu îşi facă speranţe la un rezultat negativ al ardelenilor.
"Ronny Levy a făcut declaraţii defăimătoare la adresa fotbalului românesc. A spus că în fotbalul nostru rezultatele se ştiu dinainte, adică sunt aranjamente. Iar LPF s-a autosesizat, normal. Să aducă probe dacă spune aşa ceva", a declarat Ion Neagu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close