Antena 3 CNN Sport Fotbal intern S-a aprins nocturna la Braşov. Dinu Gheorghe: "Acum suntem pregătiţi"

S-a aprins nocturna la Braşov. Dinu Gheorghe: "Acum suntem pregătiţi"

S-a aprins nocturna la Braşov. Dinu Gheorghe: "Acum suntem pregătiţi"
18 Mar 2009   •   21:47

FC Braşov a efectuat, miercuri seară, primul antrenament în nocturnă, pe stadionul Tineretului, sub conducerea lui Răzvan Lucescu. Preşedintele clubului, Dinu Gheorghe, a declarat cu această ocazie, pentru Mediafax, că formaţia braşoveană este pregătită să joace în nocturnă. "Acum gata, totul este în regulă. Am trimis la ligă o hârtie prin care anunţam că din data de 15 martie suntem pregătiţi să jucăm în nocturnă. Acum rămâne să vedem şi când se va întâmpla acest lucru. Cert este că noi suntem pregătiţi", a declarat Dinu Gheorghe.

Lucrările de instalare a nocturnei s-au încheiat la începutul lunii noiembrie, dar din cauza lipsei unui generator de curent, FC Braşov nu a putut programa meciuri de campionat seara. Tot din această cauză, meciul FC Braşov - Steaua, de acum două săptămâni, programat iniţial seara, a trebuit să fie mutat "pe lumină".

Debutul braşovenilor în nocturnă va fi amânat probabil pentru peste trei weekend-uri, sâmbătă FC Braşov urmând să joace în deplasare, la Târgu Jiu, cu Pandurii, în timp ce pe 28 martie Liga I este înlocuită de meciul naţionalei României cu Serbia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Dinu Gheorghe
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close