Antena 3 CNN Sport Fotbal intern S-a refăcut cuplul N&D. Dinamo l-a adus înapoi pe Claudiu Niculescu

S-a refăcut cuplul N&D. Dinamo l-a adus înapoi pe Claudiu Niculescu

S-a refăcut cuplul N&D. Dinamo l-a adus înapoi pe Claudiu Niculescu
04 Dec 2008   •   14:57

?L-am luat pe Niculescu pentru a câştiga campionatul?, a declarat antrenorul dinamoviştilor. Mircea Rednic a confirmat astfel revenirea fostului golgheter al trupei din Ştefan cel Mare. Varianta repatrierii lui Niculescu în Ştefan cel Mare este susţinută şi de preşedintele Nicolae Badea.
Liderul Ligii întâi se pregăteşte pentru Champions League. Conducerea formaţiei din Ştefan cel Mare a anunţat prima lovitură pe piaţa transferurilor din această iarnă, şi anume refacerea cuplului N&D. Fostul fotbalist al Omoniei Nicosia urmează să semneze un contract pe un an şi jumătate cu Dinamo. ?A contat că el a vrut să revină la Dinamo şi a renunţat la retribuţia pe luna decembrie?, a spus Badea.
Rednic este convins că prin sosirea lui Niculescu atacul dinamovist va câştiga în eficacitate. Tehnicianul promite că în retur va pune mai mult accent pe disciplină şi nu va mai accepta compromisuri: ?Nu e bătrân, are experienţă, îl aducem pentru că vrem să luăm titlul, asta ne interesează, să luăm titlul?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Claudiu Niculescu Ionel Danciulescu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close