Antena 3 CNN Sport Fotbal intern S-a săturat de Rapid şi România. Fundaşul Bozovic spune că se lasă chiar de fotbal pentru a scăpa de Copos

S-a săturat de Rapid şi România. Fundaşul Bozovic spune că se lasă chiar de fotbal pentru a scăpa de Copos

S-a săturat de Rapid şi România. Fundaşul Bozovic spune că se lasă chiar de fotbal pentru a scăpa de Copos
Sursa foto: Vladimir Bozovic
17 Apr 2009   •   13:51

Vladimir Bozovic, muntenegreanul de pe partea stângă a apărării giuleştene, pare mai decis ca oricând să plece din Giuleşti. Fotbalistul a fost impresionat de căldura suporterilor echipei vişinii, dar chiar şi aşa a declarat că pleacă în ţara natală şi nu se mai întoarce chiar şi cu riscul de a fi obligat să se lase de fotbal.
Internaţionalului muntenegrean nu i-a fost greu să identifice sursa problemelor de la clubul de dub podul Grant. George Copos este, spune Bozovic, oaia neagră care a ucis clubul, şi promite că va refuza, de acum înainte să vorbească personal cu aceste, informează prosport.
"Mi-am făcut bagajele! Mâine plec în Serbia! M-am decis! Am terminat-o cu Rapidul şi cu România! Nici până astăzi nimeni din conducerea Rapidului nu m-a contactat. Am nevastă, copil mic! Am schimbat 3 apartamente în 2 ani, de când sunt la Rapid. Sunt decis chiar să mă las de fotbal, dacă cei din club nu vor să mă înţeleagă. Rapid va rămâne întotdeauna în inima mea! Iubesc fanii. Marian Rada e un om foarte bun! Am jucat prost în campionat cu Dinamo, era normal să mă ţină pe bancă! Copos a ucis Rapidul! De acum să vorbească doar cu agentul meu", a precizat Bozovic pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid George Copos Liga I
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close