Antena 3 CNN Sport Fotbal intern S-a trezit Steaua prea târziu? Thiago nu mai este atât de sigur că vrea să rămână în Ghencea

S-a trezit Steaua prea târziu? Thiago nu mai este atât de sigur că vrea să rămână în Ghencea

S-a trezit Steaua prea târziu? Thiago nu mai este atât de sigur că vrea să rămână în Ghencea
Sursa foto: thiago gomes
12 Mai 2009   •   10:55

Conducerea Stelei a dat de multe ori greş la transferuri şi a luat pe bani mulţi jucători de duzină. Se pare, însă, că steliştii nu au fler nici atunci când au jucători buni în propria curte. Thiago Gomes, portughezul împrumutat de la Estrela Amadora ar putea foarte bine să nu mai fie în lotul Stelei de la anul, după ce jucătorul n-a primit nici un semn de interes din partea clubului. Abia de curând Gigi Becali l-a "iertat" pe Thiago, dar este prea târziu pentru a putea păstra jucătorul?
Thiago Gomes a fost folosit de Steaua destul de des, dar abia pe final de sezon a devenit titular în faţa lui Florin Lovin. Portughezul de 23 de ani a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai constanţi jucători ai vicecampioanei, oferind numeroase pase de loc colegilor săi, ultima în etapa trecută, când i-a pasat decisiv lui Bicfalvi la golul marcat împotriva lui Dinamo. Jucător muncitor, Thiago l-a câştigat în cele din urmă şi pe patronul Gigi Becali, care până nu demult declarat sus şi tare că nu plăteşte nici un ban pentru a definitiva transferul mijlocaşului la Steaua.
Cam târziu se pare, deoarece lusitanul nu mai este atât de convins că poate să rămână la echipă. Potrivit gsp, Thiago este descurajat că principalul său susţinător, antrenorul Lăcătuş, ar putea să plece în vară de la echipă. Susţinerea patronului nu este nici ea garantată, iar în condiţiile în care portughezul nici nu s-a integrat bine în vestiar, ar putea foarte bine să prefere să se întoarcă în ţara natală la sfârşitul sezonului.
Există, însă, şi semnale pozitive pentru stelişti, echipa de care aparţine Thiago, Estrela Amadora, având probleme financiare, fapt ce ar determina-o să accepte şi sume mai mici decât clauza de reziliere stabilită prin acord între echipe, de 700.000 de euro.
Thiago este văzut cu ochi buni şi de Sorin Paraschiv, jucător plecat în urmă cu doi ani din Ghencea, care a făcut carieră exact pe postul pe care îl ocupă în teren portughezul. Fostul număr 22 din Ghencea îl apreciază deosebit pe Thiago după ce l-a văzut în teren, jucând pentru Steaua:
"Îmi place foarte mult jocul lui Tiago, iar contra lui Dinamo a demonstrat că are foarte mult curaj. A fost cel mai bun de pe teren. Steaua are nevoie de asemenea jucători cu personalitate. Trebuie păstrat", a declarat Paraschiv pentru gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua Marius Lacatus Gigi Becali Liga I
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close