Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sabău, nemulţumit după egalul cu Stuttgart. Marian Iancu speră la un viitor mai bun

Sabău, nemulţumit după egalul cu Stuttgart. Marian Iancu speră la un viitor mai bun

Sabău, nemulţumit după egalul cu Stuttgart. Marian Iancu speră la un viitor mai bun
27 Aug 2009   •   01:10

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei FC Timişoara, a declarat că şi-ar fi dorit mai mult de la meciul retur cu Stuttgart, din deplasare, unde formaţia lui a remizat, scor 0-0. ?Au fost două meciuri în care nu am fost puşi în dificultate de Stuttgart, nu au fost mai valoroşi decât noi, chiar dacă au jucători mai valoroşi. Diferenţa a fost făcută de cele două goluri din tur, iar la Stuttgart am avut prea puţin curaj?, a spus Sabău.

Tehnicianul consideră că FC Timişoara trebuie să joace în fiecare an la acest nivel, pentru a avea mai mult curaj, pentru a-şi dori mai mult. ?Pentru noi este o performanţă mare prezenţa în grupele Ligii Europa, trebuie să fim mulţumiţi, pentru că nimeni nu a crezut că ne putem califica. Mai trebuie să îmbunătăţim lotul, pentru că la acest nivel trebuie să ai un lot cu 22 de jucători de aceeaşi valoare?, a mai declarat Sabău.

Preşedintele Marian Iancu s-a declarat mulţumit, având în vedere că ?am lipsit de 16 ani din cupele europene, de patru ani construiesc de la minus şi acum din 30 de jucători, 9 au fost accidentaţi?. El speră ca pe viitor FC Timişoara să fie mai puternică. ?Din nefericire, Şahtior şi Stuttgart, patru meciuri, trei egaluri, un eşec, atât putem şi trebuie să învăţăm, iar anul viitor sau chiar grupele Europa League să ne găsească mai puternici?, a declarat Iancu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close